Jobbik: Vizsgálja ki a NAV, hogy miből él Habony!

2015. december 12. 10:32

A Jobbik bejelentést tett a NAV-nál, hogy az adóhivatal vizsgálja ki: miből telik luxus-életvitelre Habony Árpádnak, aki a miniszterelnök főtanácsadójának nevezi magát.

2015. december 12. 10:32

A Jobbik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz fordult, hogy vizsgálják meg, Habony Árpád miből finanszírozza „luxus életvitelét és kiadásait” – mondta Szilágyi György, jobbikos országgyűlési képviselő egy pénteki budapesti sajtótájékoztatón. 

Az ellenzéki párt képviselője utalt a Habony Árpádról, a napokban megjelent videóra. Azt kérte, az adóhatóság vizsgálja meg a sajtóban megjelentek és egyéb a nyilvánosságban elérhető információk alapján, hogy Habony Árpád, „aki a miniszterelnök főtanácsadójának nevezi magát”, miből finanszírozza luxuskiadásait, rendelkezik-e munkaviszonnyal, illetve munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonnyal. 

Szilágyi György reményét fejezte ki, hogy a NAV komolyan veszi bejelentésüket, és megvizsgálják, miből él, egyúttal felszólította a kormányt: öntsön tiszta vizet a pohárba, tisztázzák, milyen viszonyban van Habony Árpád Orbán Viktor kormányfővel, igaz-e például, hogy az üzleti ügyeit is intézheti.

Összesen 308 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2015. december 14. 00:59
Nem Habony tehet arról, hogy a Jobbik egy bunkó senkikből álló, bukott botránypárt lett.
Mindjárt
2015. december 13. 16:13
Egyre mocskosabb, egyre korruptabb emberekért dőlnek a kardba a zsideszbolsik a felcsúti maffia védelmében. Soha se gondoltam, hogy léteznek ilyen ostoba emberek. Miért védik azokat akik őket is meglopják? Miért mocskolódnak olyanok védelmében akikről nekik is tudni kell, hogy mocskos, tolvaj gazemberek? Miért csak a Fidesz? Miért nem a HAZA? Kik ezek?
Anti Komcsi
2015. december 13. 15:07
Mondom én, hogy. Habony annyit drogozik, mint Vona. És annyira Miniszterelnöki tanácsadó, mint a Jobbik pártelnöke.
Kiscsillag
2015. december 13. 14:01
A Jobbbik nem tudja elviselni, hogy a biztos szavazók körében a Fidesz 51 százalékon áll, az ellenzék pedig töredezett. Ezen a Habony kamu sem segithet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!