Szánalmasan erőlködik a Fidesz az Altus kapcsán

2015. december 08. 16:27

Hiába hisztizett és fenyegetett a Fidesz, Brüsszel számára az Altus megbízható, szakmailag felkészült és erkölcsileg feddhetetlen partner. Az unió csalásügyi hivatala Orbán veje ellen nyomoz.

2015. december 08. 16:27
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt

Miközben egy ország döbben meg és háborodik fel az Orbán-rezsim mindennapos korrupciós botrányain, a beléptetőkapukkal soha el nem számoló Deutsch Tamás próbál számon kérni egy magyar céget, amelynek szakmai munkáját elismeri az Európai Bizottság.

Magyarország büszke lehet arra a vállalkozásra, az Altusra, amely magyarokból álló nemzetközi hírű csapatával számos európai országban szerzett hírnevet, referenciát és egy nemzetközi konzorcium vezetőjeként nyert nyilvános és az Európai Bizottság szerint is megkérdőjelezhetetlen tisztaságú pályázatot. Hiába hisztizett és fenyegetett a Fidesz, Brüsszel számára az Altus megbízható, szakmailag felkészült és erkölcsileg feddhetetlen partner. Ráadásul úgy nyertek, hogy azt a Fidesszel szövetséges néppárti többség sem kérdőjelezte meg.

Emlékeztetünk, hogy az unió csalásügyi hivatala Orbán veje ellen nyomoz. A kormány és a Fidesz jobban tenné, ha azon fáradozna, hogy Magyarország uniós pénzeit ne vonják meg a fideszes lopások miatt és ne zárjanak ki minket Orbán hibájából a schengeni övezetből.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothcsaba-XSV
2016. március 08. 16:53
Vegyétek már le ennek a szerencsétlen géczinek a cikkét már senki nem kiváncsi a nyavalygásaikra és a hülye pofátlan hazugságaiikra.
tothcsaba-XSV
2015. december 09. 22:43
Ezt a nemzet áruló ország tönkretevő hazug bandát támogatja ez a szemét eu-s bürokrácia, ez kell nekik akik fényesre nyalják a següket a nemzetnek jót akaró kormányok mocskolódásaikért. Hogy mennének a büdös francba egytől egyig.
ormányos csillós
2015. december 09. 10:08
Gréczy! milyen a Feri fasza? biztos jó kemény lehet, élvezed, mi? Szokott Fletó visítani,mikor a seggedbe élvez?
kombinátor
2015. december 09. 09:55
egyetlen más országban nem bíztak meg bukott miniszterelnököt avval, hogy ellenőrizze az új miniszterelnököt ... lehet ezt magyarázgatni, de minek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!