Te is fiam…?

2015. november 09. 07:30

Caesar óta tudható, hogy minden politikusnak megvan a maga Brutusa. Csak alkalom kell, és valamilyen sérelem, hogy a legközelebb álló szövetségesből ellenség legyen, aki elsőként ránt kést.

2015. november 09. 07:30
Somfai Péter

„Caesar óta tudható, hogy minden politikusnak megvan a maga Brutusa. Csak alkalom kell, és valamilyen sérelem, hogy a legközelebb álló szövetségesből ellenség legyen, aki elsőként ránt kést.

Mostanában gyakran kerül szóba az egykori RTL vezérigazgató árulása, aki Vajna szövetségeseként készül hasba (hátba?) döfni egykori munkaadóját. (...)

Kevesen tudják biztosan, hogy az egyre gyilkosabb konfliktusban Orbán a Caesar és Simicska a Brutus, vagy éppen fordítva, de persze nem ő az esetük az egyetlen a mai magyar politikai közéletben. Brutus szerepét vállalta az őt ért sérelem okán az Országgyűlés korábbi szocialista elnök asszonya is. Sértetten csapta be maga mögött korábbi pártja ajtaját, s most zsoldosként keresi a KDNP elnök kegyeit. Anno Dávid Ibolyát is megtalálták az MDF Brutusai, akik aztán elnyerték a Fidesztől megérdemelt jutalomfalatkáikat.

Mert mindig megtalálják a késüket és a maguk Caesarjait a sértett emberek.”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. november 09. 12:13
Petyám, nem kevered te véletlenül a szezont a fazonnal? Nem a Kunczéval, Debreczenivel, Gyurcsánnyal, Gréczyvel és a többi nemzetellenes szélsőliberálissal haverkodó Dávid Ibolya volt az alapvetően nemzeti-konzervatív MDF elárulója?! Az eszem megáll! Te biztosan már az Egri csillagokban is a Hegedüst felakasztó magyarokat tartottad árulónak.
Mich
2015. november 09. 10:58
Van az pénz... amiért egy Népszava-csicska is SAJNÁLJA az "oligarchát"...!
katus
2015. november 09. 10:33
2015. 11. 9. 10:02 FIDESZ MSZP SZENTENDRE FIDESZES KÉPVISELŐ: „MEGDÖGLESSZ ZSIDÓ, KOMMUNISTA GECI” Lövések dördültek, állítólag kés is előkerült, s felharsant egy „megdöglesz zsidó, kommunista geci” kijelentés is egy szocialista és fideszes politikus szentendrei vitájakor – írja a 24.hu. Vasárnap éjfélkor még a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó is. A lap szerint mindketten a másikat mentek feljelenteni a rendőrségen. A 24.hu idézi Rédei Facebook-oldalán közzétett posztot: „Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.” Szerelemféltés állhat az ügy hátterében A lap kiderített, hogy Rédei elszerette Dombay volt élettárását, aki többször megfenyegette már őket. Vasárnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása aszerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek. A 24.hu Rédei azt mondta: Kést láttam Dombay kezében, ekkor visszaültünk az autóba és elhajtottunk. Pénteken talált „játékpisztoly” is elsült A szocialista politikus később telefonon azt nyilatkozta a lapnak, őt órákig nem hallgatták ki, míg Dombay egy nyomozóval elvonult. Rédey megjegyezte: szerinte Dombay is feljelentést tenni érkezett, valószínűleg arra hivatkozva, hogy két lövés is dörrent az attak során. Merthogy, árulta el ekkor Rédei, volt nála egy „patronos játékpisztoly”, amit, mikor meglátta Dombaynál a kést, előkapott az autóból. Kétszer a levegőbe lőttem, így sikerült elmenekülnünk. Rédei azt mondja, a „fegyvernek látszó tárgyat” péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfőn leadja a rendőrségen.
néhai Ch.Pilot
2015. november 09. 10:19
Nem, papa, én már nem. Vagy mi is volt a kérdés? Az, hogy remélem-e, hogy Somfai fog-e valaha is értelmes cikket írni...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!