Ráhúzta a kormányt a migránsokra a magyar kamionos

2015. november 26. 17:31

Egy magyar kamionsofőr fedélzeti kamerája rögzítette, amint a férfi a leállósávban sétáló migránsok közé hajt, miután néhány bevándorló megpróbált felmászni a kocsijára, illetve behajtották a tükrét.

2015. november 26. 17:31

A 444 találta azt a YouTube-ra feltöltött, fedélzeti kamerával rögzített videót, amin látható, hogy egy magyar kamionos a leállósávban sétáló migránsokra húzza a kormányt, miközben durván káromkodik. 

A felvételt egy Á. Levente Jeddi nevű felhasználó osztotta meg, közel 15 perces, és a címe szerint Calais-nál készült. A járművezető saját stílusában arra panaszkodik, hogy a migránsok megpróbálnak felmászni a gépkocsira. „Kimegyek, agyon szúrom, esküszöm, a taktikai késsel! Le fogom szúrni a patkányt” – háborog a férfi, aki szerint a bevándorlók asszonyai otthon harcolnak az ISIS és a borzsoá elnyomás ellen.

Később amiatt került konfliktusba valakivel, hogy behajtották a tükrét, vélhetően azért, hogy ne lássa, mikor felmásznak a járműszerelvényre. Ez után indul el a leállósávban sétálók felé, akik ijedten ugranak el a kamion elől. 

Az esetről itt egy rövid változat:

 

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. december 05. 13:44
László Petra-i magasságok. Aha! Ritka nagy prosztók vagytok ott a 444 szerkesztőségében.
orosz medve náci olló
2015. november 28. 19:50
Miért nem lepődtem meg, hogy PONT A 444.HU "találta" a videót? Egyébként az ürge annyira népszerű lett, hogy a külföldi kommentelők követelik az összes videója angolos feliratozását. Ennek a teljes verziónak van már egy feliratozott másolata, érdemes alatta megnézni a kommenteket. Széjjel röhögtem magam. Egyébként teljesen érthető a reakció, még ha ilyen mocskosul csúnyán fejezi ki is magát :D
galahad
2015. november 27. 15:45
Nem, nem arról, itt ugyanis egytől egyig mindenki elugrik, a kamionos simán lehúzhatott volna már az elején is úgy, hogy az út szélén gyaloglók ne a kamion jobb oldalától minimum egy méterre legyenek, hanem mondjuk a kamion közepével egy vonalban. Ehelyett ijesztgeti őket, nem is túl nagy sebességgel haladva. Ha valaki ott elöl, még jó messze, nem kezd el az út széle felé menekülni, valószínűleg bőven lett volna ideje balra visszahúzni a kormányt. Ettől függetlenül, mondom, egy bunkó az illető (a sofőr), csak éppen én nem láttam igazán veszélyesnek a szitut. Persze lehet, hogy az - már amennyiben az ehhez hasonló esetekben meglehetős gyakorisággal előfordulnak gázolások. Ha nem, akkor viszont mire alapozhatná valaki, hogy veszélyes? Az emberek - állításoddal ellentétben - nem azért ugrálnak el a kamion elől, mert az veszélyezteti a testi épségüket, hanem mert azt hiszik, hogy veszélyezteti. Az nem ugyanaz. Ugyanez vonatkozik a satufékes példádra: persze, hogy azt hiszem, hogy veszélyes, mert hátha, és ugye jobb félni, mint megijedni. Az embernek nincs ideje mérlegelni egy ilyen szituációban. A bírónak azonban van ideje, és ha a satufékezésből még sosem lett baleset, akkor milyen alapon mondaná veszélyesnek?
Tábor Radosti
2015. november 27. 10:19
Mindenki úgy harcol, ahogy tud!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!