Halász János lett a Fidesz-frakció új szóvivője

2015. november 02. 17:47

Halász Jánost választotta meg hétfőn szóvivőjének a Fidesz parlamenti frakciója – közölte a kormánypárti képviselőcsoport. Frakcióvezető-helyettesként továbbra is Balla György, Gulyás Gergely, Halász János, Németh Szilárd és Németh Zsolt segítik a frakció munkáját.

2015. november 02. 17:47

Halász Jánost választotta meg hétfőn szóvivőjének a Fidesz parlamenti frakciója – közölte a kormánypárti képviselőcsoport az MTI-vel. Közleményükben tudatták azt is – mint azt már az Országgyűlés plenáris ülésén bejelentették –, hogy Balla György, Gulyás Gergely, Halász János, Németh Szilárd és Németh Zsolt képviselők a továbbiakban frakcióvezető-helyettesként segítik a Fidesz parlamenti munkáját.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2015. november 03. 08:20
Felejthetetlen volt, mikor megmagyarázta anno, hogy miért is jár a Torgyánné féle nőegyesületnek egy egész lőtér Szeremlén.
komondor
2015. november 03. 07:41
Fasza kis csapat.
mákgubó3
2015. november 03. 07:39
A fidesz szóvivői korán tűnnek el a süllyesztőben...:)
nyugalom
2015. november 02. 21:44
Ennyi irigy embert! Önök mindannyian jobbak lennének bárkinél. Mindenki hazug, tolvaj, gazember. Ez igen! Bezzeg, ha önök közül valaki a helyén lehetne, mindjárt másképp látná a világot. Szégyen ez, amikor mindenkit pocskondiáznak - a béka szintjéről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!