Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Norvég-magyar: Storck szerint nincs vesztenivalónk

2015. november 12. 10:45

Bernd Storck szerint a válogatott készen áll a norvégokkal való csütörtöki összecsapásra. A kapitány az északi ellenfelet tartja esélyesebbnek, ugyanakkor elégedett csapata felkészültségével, a továbbjutáshoz azonban fontos, hogy a nemzeti tizenegy idegenben gólt tudjon szerezni. A norvégok hatalmas lelkesedéssel várják a mérkőzést.

2015. november 12. 10:45

„Norvégia esélyesebb, de jó együttesünk van, készen állunk a meccsre” - mondta Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerdai sajtótájékoztatóján a csütörtöki norvég-magyar összecsapásról.

A kapitány azért tartja esélyesebbnek az északi ellenfelet, mert annak több nemzetközi tapasztalata van, több játékosa szerepel a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában, mint a magyaroknak. Storck ugyanakkor bízik játékosi felkészültségében. „Úgy gondolom jó munkát végeztünk a felkészülés alatt, mindenkin azt érzem, hogy rendkívül fókuszált, Nincs veszítenivalónk” – mondta a kapitány. Kiemelte: a továbbjutáshoz nagyon fontos, hogy gólt tudjunk szerezni idegenben. 

„Nem egy meccsen kell megnyerni a párharcot. Nincs olyan nagy teher rajtunk, ez egy jó lehetőség. Elértük az előzetesen kitűzött célt, azaz a pótselejtezőt” - nyilatkozta Gera Zoltán.

A norvégok lelkesek

„A csapaton belül óriási a lelkesedés, hatalmas motivációt jelent, hogy csak két mérkőzésre vagyunk az Eb-től” – mondta Per-Mathias Högmo, a norvég válogatott szövetségi kapitánya. A Högmo szerint a norvég labdarúgás utánpótlás-nevelésbe fektetett energiája mostanra hozta meg a gyümölcsét. „A norvég labdarúgásba visszatért a sikeréhség, nagy a felhajtás és nagyon sokan állnak mögöttünk, mindannyian tudjuk, mennyit jelentene a továbbjutás”

Európa-bajnoki pótselejtezős párharc első felvonása csütörtökön 20:45-kor kezdődik a Ullevaal Stadionban, a visszavágót vasárnap a a Groupama Arénában rendezik. 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2015. november 12. 18:14
Remélem kiesnek ezek a túlfizetett senkik, aztán négy évig erre sincs gond.
liberálzöld.
2015. november 12. 16:20
Már bocs, de ki a f@x tűzte ki ezt a célt? És főleg: ki az a hülye, aki ilyen cél eléréséhez pénzt ad? "Elértük az előzetesen kitűzött célt, azaz a pótselejtezőt” - nyilatkozta Gera Zoltán."
simonvitéz
2015. november 12. 15:03
Mindenesetre meg az angol kisvarosok fogadoirodainak kirakataban is imigyen lehet fogadni: Norway-Hungary 3-0, win 150£ if the bet 10£ Meg is jatszottam egy otossel. Persze gondoltam a 2 evvel ezelotti amszterdami kirandulasra is, 5 fontot tettem arra hogy 5 vagy annal tobb gol szuletik. Erre mondjuk kicsit kevesebbet fizet. Ha ezek utan 4-0 ra nyernek a norvegok, en nem tudom mit csinalok! :)
még fokozza
2015. november 12. 14:01
Realista. Dárdai meg már rég lelépett, ügyesen, úgy téve mintha nem önszántából menekülne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!