Föld, föld!...

2015. október 13. 11:01

Azt is hamar fölfogták, hogy a feudum, vagyis a támogatóknak juttatott hűbérbirtok majd ezer évig biztos hatalmi alapzatot teremtett már a középkorban is.

2015. október 13. 11:01
Vida István

Így aztán lett itt előbb egy nagy garral végigvert földbérleti újraosztás, október közepén meg indul a 380 ezer hektár állami termőföld dobra verése. A fentiek alapján ez akár logikusnak is mondható. Csak az Ángyán-féle megrögzött álmodozók hihették, hogy a rög egyszer tényleg azé lesz, aki megműveli. A kormányzat ugyan nem győzi hangsúlyozni, hogy árverés lesz, meg verseny az állami hektárokért. Igen ám, csak mindez garantált hitelből az arra érdemeseknek. A jelszó: hosszú futamidő és alacsony kamat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2015. október 13. 22:41
Hogy lehet a földmutyit védeni? Az rendben van, hogy valaki kormánypárti...De ennyire hülyének nem kellene lenni. Mindenki tudja, miről szól az egész. :(
Wendriner
2015. október 13. 12:38
Kisalföld. Ugorgyunk!
Mich
2015. október 13. 12:36
A KisNépszabi azt próbálja elmaszatolni (és másra tolni...), hogy ők mit tettek 45 után a magyar földdel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!