A termékeny félhold és az Iszlám Állam

2015. október 12. 12:22

Miközben a CNN riportere a határsértőkkel együtt futva tiporja a kukoricaföldet, addig a kalifátus örvendezik a fejleményeknek. Nevetnek az európaiak önsorsrontásán, s harcosokat küldenek a kontinensünkre.

2015. október 12. 12:22
Vass Krisztián

 „A bevándorlás aztán 2015re népvándorlássá terebélyesedett. Miközben az iszlám invázió letapossa a magyar gazdák földjeit, addig az Iszlám Állam a történelmi termékeny félhold termőföldben leggazdagabb területét birtokolja. Miközben az amerikai CNN hírcsatorna riportere a határsértőkkel együtt futva tiporja a kukoricaföldet, addig a kalifátus örvendezik a fejleményeknek. Nevetnek az európaiak önsorsrontásán, s harcosokat küldenek a kontinensünkre. Míg a határsértők leszedik a magyar gazdák termését, a hazai janicsárbaloldal a hívatlan betolakodókért aggódik. Nem, nem a határ menti földművesek kárba ment értékeit féltik. A keleti kerítéstörőkért rajonganak azok, akik az ukrajnai háború miatt veszélybe sodródott kárpátaljai magyarok panaszait sem hallották meg. A szolidaritás a balliberálisok számára mindig ott kezdődik, ahol a magyar érdek véget ér. Mikor hozták szóba az új népvándorlás óta bármikor is azokat a gazdálkodókat, akik pórul jártak? Szóltake akár egyetlen szót is az érdekükben? Nem. Velük ellentétben a földművelésügyi miniszter azonban felemelte a szavát. Fazekas Sándor azt nyilatkozta az Indexnek: »Jelenleg az a gond, hogy az illegálisan érkező menekültek nagy károkat okoznak a déli határ térségében. Megnehezítik a gazdák életét, zaklatják a földműveseket. Bejárnak a tanyákba, megrongálják azokat. Csoportokban járnak, ruháikat eldobálják, szemetelnek. A terményeken átgázolnak, a zöldséget és gyümölcsöt leszedik, letapossák. A fóliasátrakat kivágják, a kerítéseket pedig kibontják. Viselkedésükkel megriasztják a lakosságot.«

A történelmi termékeny félhold már az Iszlám Államnak termi a búzát. Európában pedig termékeny a félhold. A muszlimok sok gyermeket vállalnak, és nem folytatnak meddő vitákat az abortuszról. Az idő nekik dolgozik.”

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. október 12. 19:18
Ebben a törökök is nagyon mocskosak. Van akinek ez meglepő és ujdonság de nem nekem. Jó pár éve irogatok a Jobbiknak, hogy hagyják abba a törökösködést mert ezek nem a testvérnépünk hanem a népünk írtói akik több kárt tettek a magyar népnek mint bárki más. Nem tetszett nekik. Ha Fidesz pártoló lennék akkor a Fidesznek is ugyan ezt írtam volna mert a törökösködésben, muzulmánkodásban pontosan olyan ostobák mint a Jobbik. Remélem, most már minden magyar látja, hogy ezek mekkora veszélyt jelentenek hazánknak, népünknek. Nekik mi csak gyaurok vagyunk. Nem lenne szabad egyetlen egy muzulmánt se befogadni mert ezek elpusztítanak minket.
Bravo
2015. október 12. 18:36
Arwa Damon egy elfogulatlan CNN-es médiamunkás. Egy pillanat alatt eldöntötte, hogy futni kell a kukoricamezőn. Ha már nem történt rendőri brutalitás, legalább a feeling legyen meg. Az objektív újságírónő nagypapija az a Muhsin al-Barazi, aki Szíria egykori miniszterelnöke volt és 1949-ben meghalt a katonai hatalomátvétel során. A hírnév és a pénz miatt soha nem lenne része média hacknek vagy gusztustalanságnak. Mint amikor a meggyilkolt Líbiába delegált amerikai nagykövet naplóját, amit három nappal a támadás után a helyszínen talált, nyilvánosságra hozta.
Hora
2015. október 12. 15:57
Ha én terményeken gázolok át, leszedem, megeszem szétdobálom, fóliasátrakat vágok szét, kerítéseket feszítek ki- lesittelnek. Ugyanezért SEMMI nem jár, egy akárhonnan, bárhonnan szalasztott migráns bandának. Büntetlenül gyakorlatilag bármit megtehet. Nooormális vagy Európa népe??
tango47
2015. október 12. 15:04
Szerintem már egy műholdképen pontosan látszana a hordák útvonala az ott koncentrálódott eldobált szemét miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!