KGBéla vallhat

2015. október 15. 08:21

A Jobbik számára az öröm után eljött az azonnali válaszok órája.

2015. október 15. 08:21
Megyeri Dávid

„Legalább az EU és benne mi is bizonyíthatjuk, hogy nem vagyunk egy következmények nélküli kontinens. Az idegen államok részére történő információszerzést és -átadást mindenütt a világon a legsúlyosabban szankcionálják.

Külön pikantériája az ügynek, hogy mindezt egy olyan párt képviselője követhette el, amely magát a politikai paletta egyedüli valóban hazafias alakulatának tartja. Ezért aztán külön kedvező fejleményként lehetne elkönyvelni, hogy a jelek szerint minden szereplő örült már a jogi bizottság mentelmi jog felfüggesztésére vonatkozó javaslatának. Örült maga az érintett, örült pártja, s persze örült a magyar közvélemény is. Miután kiörülték magukat a Jobbik háza táján, most már csak az van hátra, hogy végre-valahára beváltsa a pártvezetés azt a korábbi könnyelmű ígéretét, hogy mindent kivizsgálnak. Végre válaszolhatnak rá, miként kerülhetett a magát nemzetinek tartó párt soraiba egy idegen titkosszolgálati érintettségű, zavaros múltú személy. Továbbá számot adhatnak arról is, vajon pénzszerző tevékenysége miatt volt-e számukra hasznos a luxusban élő Kovács Béla.

Mit tudhat továbbá róluk nevezett, hogy ily körömszakadtáig védik. Úgy is fogalmazhatunk: a Jobbik számára az öröm után eljött az azonnali válaszok órája. Kovács Béla pedig kénytelen lesz a különböző közlekedési csomópontokon, egészségügyi intézményeken átvezető menekülőművészeti akciói után végre érdemi válaszokat adni a hatóságoknak. Olyan tájékoztató lesz ez, amelyről nem oldaloghat, somfordálhat el, mint ahogy azt tette tavaly a média s a közvélemény elől megszökve.”

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. október 15. 23:54
Aki most örül hogy fogást talált a jobbikon ne legyenek illúziói, ébredjen fel a csipkerózsika álmából, ha most megborogatnánk a képviselőket kettéállna a haja mindenkinek, kiket ki pénzel, ki irányít ki kinek kémkedik.
választópolgár
2015. október 15. 23:50
A hajtásos növények anyagforgalma sok tekintetben hasonló. Az autotróf anyagcseréjű növények környezetükből vizet és ásványi sókat vesznek fel, rendszerint gyökerükön keresztül. Az anyagcsere-folyamatokhoz kapcsolódó gázcsere, valamint a párologtatás jórészt a hajtás bőrszövetén keresztül zajlik. Az anyagcsere végtermékei pedig raktározásra vagy kiválasztásra kerülnek.
katus
2015. október 15. 21:34
A szerző figyelmébe: a MÚK ETIKAI KÓDEX tanulmányozása javasolt. c) A véleményt – amely szükségszerűen szubjektív – az újságírónak etikus formában kell kifejeznie. A sajtószabadság keretei között cselekvő tényfeltáró újságírást tehát csak az információk valósághűségének és a vélemények tisztességének követelménye korlátozhatja. 6.§. a) Az újságírói szakmában sem szentesíti a cél az eszközt. Információt kizárólag törvényes és etikus eszközökkel, módszerekkel lehet megszerezni. Sérti az újságírói etikát a lehallgatás, a rejtett kamera, rejtett magnetofon alkalmazása, a magánéletet sértő fényképezés stb. b) Az újságírónak mind a hírben, mind a véleménynyilvánításban tiszteletben kell tartania az ártatlanság vélelmét és tartózkodnia kell – különösen bíróság által tárgyalt ügyekben – az ítéletalkotástól. c) Az újságírónak tiszteletben kell tartania az emberek jogát a magánéletre. A közéletben hivatalt viselő személyeknek joguk van megvédeni magánéletüket a nyilvánosságtól, kivéve, ha a magánéletük hatást gyakorol a közéleti tevékenységükre. d) Etikai vétséget követ el az az újságíró, aki a szenzáció érdekében kíméletlenül, figyelmen kívül hagyja a bűncselekmény áldozatainak, az áldozatok hozzátartozóinak személyiségi jogait, érzelmeit. 7.§. A tömegtájékoztatási eszközöknek gyorsan és hitelesen, az összes rendelkezésükre álló eszközzel helyesbíteniük kell minden általuk közölt hamis vagy téves hírt, tisztességet sértő véleményt. A helyesbítés mindig etikai kötelezettség is, akár az érintett kérésére, a bíróság – vagy más hatóság – rendelkezésére, akár saját forrásból szerzett értesülés alapján jut tudomására, hogy hamis, téves információt közölt. 8.§. a) Az újságíró nem maradhat semleges. ha a demokratikus értékek védelméről van szó! Kötelessége fellépni a terrorizmus. a bármilyen szempontú – faj, vallás, kultúra, nemzetiség. nem, életkor, stb. miatti – gyűlöletkeltés ellen. Nem támogathatja az erőszakot. b) A tömegtájékoztatási eszközök hatása nagy az ifjúságra. Az újságíró etikai kötelessége, hogy ne terjessze az erőszak dicsőítését, a nemiség profanizálását és öncélú megjelenítését, a “pénzért minden lehetséges” szélsőséges szemléletet. c) Az újságíró etikai kötelessége őrizni a magyar nyelv, és a Magyarországon élő kisebbségek anyanyelvének szépségét, tisztaságát. Nem használhat öncélúan, szükségtelenül illetlen, trágár szavakat, kifejezéseket. Kötelessége fellépni a nyelvi, a stílusbeli igénytelenség, a silányság ellen. d) A tömegtájékoztatási eszközöknek, és személy szerint az újságíróknak is, etikai kötelességük szerepet vállalni társadalmi összeütközések esetén a feszültségek feloldásában, a bizalomra, a türelemre való ösztönzéssel.
Területvédő
2015. október 15. 15:38
"Külön pikantériája az ügynek, hogy mindezt egy olyan párt képviselője követhette el, amely magát a politikai paletta egyedüli valóban hazafias alakulatának tartja". Ez a cikkírónak tekinthető hitvány, vacak alak már ott hazudik, hogy ennek bármi köze lenne a hazafiatlansághoz. Már az atlantista felcsúti bugris igyekezett ilyen hazugságot terjeszteni, de a magyarellenes EU-val szemben bármit tenni (jó eséllyel semmit nem tett Kovács Béla), még mindig nem hazaárulás. Érted, fideszcsótány? A haza az Magyarország. Az EU pedig egy magyarellenes szervezet, amelybe a fideszcsótányok, szdszcsótányok és mszpcsótányok vezették be Magyarországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!