Lázár: Olcsóbb, gyorsabb és egyszerűbb ügyintézést akarunk

2015. október 16. 14:17

Lázár János pénteken kijelentette: a kormány a közigazgatás átalakításával azt akarja elérni, hogy az emberek olcsóbban, gyorsabban és egyszerűbben intézhessék ügyeiket.

2015. október 16. 14:17

A kormány a közigazgatás átalakításával azt akarja elérni, hogy az emberek olcsóbban, gyorsabban és egyszerűbben intézhessék ügyeiket – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen. Nem könnyű ez a feladat, hiszen régi szokásokat kell megváltoztatni – mondta Lázár János, a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal és az új kormányablak átadó ünnepségén.

Akkora a távolság a jelen és az általunk megálmodott jövő között mint amilyen messze áll a munkásőrség szellemisége a mai kormányablakoktól – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője arra utalva, hogy a járási hivatal épületét egykor a munkásőrség számára emelték.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. október 16. 19:11
Lázárnak igaza van. A cél jó. S hogy ezt megvalósítsuk rendelnünk kell néhány tanulmányt pár milliárdárét, majd létrehozni egy parlamenti bizottságot amely előkészíti a döntést természetesen egy államtitkárság szakmai koordinációja mellett.
Brigadéros
2015. október 16. 18:48
Néha a politikusok nagy marhaságokat képesek mondani, ha felkészületlenül beszélnek a közönség előtt... Ha 5 év fidesz-kormámyzás után valóban még olyan messze van a megálmodott közigazgatás, mint a munkásőrségtől a kormányablak, akkor megette a fene..:(
=nessuno=
2015. október 16. 18:35
Nevetséges. Káosz felé halad.
gudmen
2015. október 16. 18:02
bajnai kormányhoz képest 600!%-kal nött az államtitkáraid száma.. köszi jancsi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!