Az ATV szerint érdekes a helyzet Zákánynál

2015. október 12. 15:28

Az ATV szerint gyanús, hogy a rendőrség már nem engedi közel a kamerákat a kerítéshez. A helyieket viszont inkább a jövés-menés zavarja.

2015. október 12. 15:28

Az ATV szerint érdekes, hogy kameráikat a rendőrség már nem engedi közel a horvát határon felhúzott kerítéshez Zákánynál. A stáb csak messziről forgathatott arról, hogy áll a határzár építése. 

A megkérdezett falubeliek alig várják, hogy kész legyen az akadály, mert nagyon zavarja őket, hogy a kicsi településen ezrek vonulnak át. 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. október 13. 06:20
Higyjetek az átévének. Meg soros györgynek. Meg a zeunak. Meg a nátónak. Meg az amneszti internationálnak. Mindannyian csak a javunkat akarják. Az ingó és ingatlant egyaránt.
választópolgár
2015. október 13. 06:17
A hidroponiás tenyészetek hátránya a gyökerek levegőztetésének a szükségessége. A hidropónia hátrányának kiküszöbölésére gyakran használnak ma már perlitet, de ez egyes mikroelemek vizsgálatára nem alkalmas. Üvegházakban gyakori a recirkulációs rendszer, ahol a tápoldat összetételét rendszeres ellenőrzik és szükség szerint kiegészítik a szükséges tápelemekkel.
imres
2015. október 12. 23:52
Így van ez, Tar elvtárs! Téged csoda, hogy egyáltalán addig is beengednek, te hazudozó gazember.
cserebogár
2015. október 12. 21:18
A gazdag arab országok fegyverrel őrzik a határukat, kerítés nélkül. Nem is megy oda egy migráns se. Tudják, hogy ott lelövik őket, (mindegy hogy nő vagy férfi, idős vagy fiatal akar illegálisan bemenni). Itt meg szórakozva, ellenállás nélkül sétálnak át a határokon! Igaza volt a fentebb kommentelőnek. Kerítés plusz aknazár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!