Toroczkai: Provokátorok teszik agresszívvé a bevándorlókat

2015. szeptember 16. 18:10

Ásotthalom polgármesetere azt meséli, tanúja volt, amikor a határnál feltartóztatott migránsoknak civilek transzparenseket hoztak, és hergelni, majd pedig videózni kezdték őket.

2015. szeptember 16. 18:10

Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere az N1TV-nek beszélt arról, mikor szemtanúja volt annak, hogy provokátorok hergelték fel a határnál összegyűlt migránsokat. Toroczkai elmondta: a rendőrsorfal előtt bevándorlók egy csoportja torlódott fel, és kezdetben békésen várakoztak, mígnem szlovák és szerb rendszámú autókkal civilek érkeztek, akik transzparenseket és hangosbeszélőt hoztak magukkal, és azt kezdték skandálni, hogy „We will fight” („Harcolni fogunk!”). 

A migránsok néhány perc után maguk is átvették a rigmust, átterjedt rájuk az agresszív hangulat is, és a szintén az ismeretlen provokátorok által hozott almákkal kezdték dobálni a rendőrsorfalat. A provokátorok pedig kamerázni kezdték a dühöngő migránsokat.

A polgármester arról is beszámolt, hogy a „jogi határzár” bevezetése óta jóval kevesebb illegális határátlépő érkezik Ásotthalomra. 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2015. szeptember 17. 11:02
Ő már csak tudja, hogy ki a provokátor.
Je suis László Petra
2015. szeptember 17. 09:12
Egy szíriai iszlám államos azt állítja, az embercsempészek folyamatosan szállítják a szélsőségeseket a kontinensre. Céljuk egy európai kalifátus létrehozása és terrorcselekmények elkövetése. 2015-09-09 12:15:18 (MNO) Tegnap kimutatták a foguk fehérjét Nemsokára "véletlenül" fegyverhez jutnak és akkor mi lesz?
Je suis László Petra
2015. szeptember 17. 09:06
Fentiek alapján biztosan kijelenthető hogy ez a toroczkai felvett nevű tót geci titkosszolgálati ügynök, provokátor!!!!!!!
Je suis László Petra
2015. szeptember 17. 09:05
Maga toroczkai a provokátor!!!!! Most félretéve hogy öszöd útán jogosan hördültek fel a MAGYAR! emberek elqró aljasságán De feltűnt már hogy 2006-ban az TV ostromot és a balhékatn is toroczkai szervezte, mégse görbült a haja szála sem!!!!!!! Miközben az Igazi hazafit, Budaházyt majdnem 3 évre lecsukták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!