Szívesen felügyelné a NAV-ot Tállai András

2015. szeptember 23. 08:03

A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára saját bevallása szerint biztosan nem lesz az adóhivatal elnöke, de ha felkérnék, szívesen vállalná annak felügyeletét. Tállai András arról is beszélt: ha senki nem jelentkezik a családi csődvédelemre, akkor az azt jelzi, hogy jelen formájában nem működik.

2015. szeptember 23. 08:03

Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára igent mondana, ha felkérnék, hogy államtitkárként felügyelje az adóhivatalt. Tállai András ezt az RTL Magyarul Balóval című műsorában mondta el kedden este.  A politikus kiemelte, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke biztosan nem lesz, de napokon belül megszületik a hivatalos döntés az adóhivatal sorsáról. 

A kilakoltatási moratóriummal kapcsolatban az államtitkár elmondta, hogy az várhatóan tavaszig marad fenn. A családi csődről pedig hangsúlyozta, hogy ha senki sem jelentkezik rá, akkor az azt jelenti, hogy ebben a formában nem működik.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
f.judit
2015. szeptember 23. 15:07
Mindegy mi csak fizessenek
liberálzöld.
2015. szeptember 23. 13:05
Hát a szépreményű, talpig becsületes Ágneskával mi lesz?
dodóbá
2015. szeptember 23. 13:02
Mindig amikor meglátom akkor a fidesz kontraszelekciója jut róla az eszembe.
VakzKommondor
2015. szeptember 23. 09:26
a focista már csupa tökkelütött balfékkel veszi körül magát. Akinek volt egy saját épkézláb gondolata az már rég cserepadon van. ilyen, semjén, rogán, szíjártó, kósa, tállai féle csürhét tűr meg csak maga mellett, akik nem veszélyesek rá nézve. Tipikus rossz vezetői hatalommegtartó taktika. ÉLJEN A FOCI!!!! a torgyánt is reaktiválnám a helyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!