Simicska Lajos: Nevetséges politikai akció indult ellenem

2015. szeptember 17. 18:18

Politikai okokból zárták ki a Közgépet a közbeszerzéseken indulók köréből, mondta Simicska Lajos a Klubrádiónak adott csütörtök esti interjújában azt követően, hogy egy bíróság úgy döntött, továbbra is indulhat a cég. A vállalkozó üdvözli a döntést.

2015. szeptember 17. 18:18

Továbbra is indulhat közbeszerzési pályázatokon a Közgép, döntött szerdán a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. A legfontosabb Simicska-céget júliusban zárták ki a közbeszerzésekből. „Ez biztos? Ez így van? Öntől hallom először. Jó!” — kommentálta meglepetten Simicska a Klubrádiónak, mikor a riportertől meghallotta a hírt.

A riporter kíváncsi volt arra, mekkora nyereségtől esett így el a Közgép, de Simicska azt a választ adta, hogy ha őszinte választ akar a riporter, akkor azt mondja, hogy ő ezt nem számolta ki. „Bizonyos területen a dolgok úgy működnek, mint egy jogállamban működni kell. Ha ez így van, ahogy Ön mondta, üdvözlöm a döntést” — fogalmazott Simicska Lajos. A Klubrádióban a nagyvállalkozó arról is beszélt: politikai akció indult ellene, ennek részeként zsarolással, fenyegetéssel, emberek hívogatásával gyakoroltak nyomást az embereire. Simicska Lajos szerint ez a lépés nevetséges volt.

Arról, hogy igaz-e, hogy átteszi székhelyét Budapestről Veszprémbe, Simicska azt mondta, ez nem mostani történés, három éve tervezi a lépést. „Eredendően vidéki gyerek vagyok, jobbat tesz a gyerekeimnek” — indokolta döntését Simicska Lajos.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papuska
2015. szeptember 18. 13:02
Nekem Simicskáról azok az ötven feletti elhanyagolt, meghízott, erősen ráncosodó asszonyok jutnak eszembe, akik egy két számmal kisebb bikinit húzva riszálják magukat a strandon, mert azt hiszik, hogy még mindig ellenállhatatlanok és dögösek. A FIDESZ kezdeti időszakában vitathatatlanul fontos szerep jutott neki, de nem vette észre, hogy eljár felette az idő, és azt sem, hogy a FIDESZ-ben a múlt érdemei nem jelentenek kivételezett előnyt, a ma számít. Ma meg eljutott oda, hogy képtelen volt mértéket tartani, és a látszatra sem ügyelt. Egyre többet akart markolni és mindent magának követelt, majd elkezdett követelőzni. Ez nem működik ebben a csapatban. Biztos vagyok benne, hogy belül fájó szívvel, de meg kellett hoznia Orbánnak a megfelelő döntést. Nem volt mese. Ha Simicskának esze van, háttérbe vonulva és viszonylagos csendben próbál jól élni azzal a potenciális lehetőséggel, amit eddig magának megteremtett, és igyekszik láthatatlan és hallhatatlan maradni. Csendben jól elmaradhatna, vén koráig.
Mindjárt
2015. szeptember 18. 12:04
Te simicska! Lehet, hogy benyalod magad a patkányoknál de a magyar emberek szemében, legyenek azok Fidesz vagy Jobbik pártolók, te egy szemét, hitvány ember maradsz.
Mindjárt
2015. szeptember 18. 05:15
Te simicska! Szégyent hoztál magadra és 56-ban meghurcolt apádra. 1. Ha tényleg azt hiszed, hogy Orbán spicli akkor 56-os meghurcolt apádat köpöd szembe mert egy kommunista spicliből segítettél miniszterelnököt csinálni. 2. Ha nem hiszed, hogy Orbán spicli és csak mocskolni akartad akkor is 56-os meghurcolt apádat köpöd szembe mert egy 56-os meghurcoltnak a spicli vád olyan súlyos, hogy ahhoz csak a legmocskosabb emberek folyamodnak ok nélkűl. Kérjél bocsánatot apádtól mert nagyon aljas dolog amit műveltél és probáld jová tenni a bűnödet apád és 56-os meghurcoltak ellen. Ne csak a pofádat tömd a pénzedel hanem adjál egy jelentős összeget egy olyan szervezetnek amelyik 56-os elítélteknek segít. Próbálj meg ember lenni.
gudmen
2015. szeptember 18. 00:43
a gecizéssel irta ki magát? neeem! azzal, ogy cirka 400 milliárdot elsinkofált, mutyizott, közbe szerzett a magyar néptöl..orbán segitségével..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!