Jobbik: Vajna vett egy minisztériumot a jóbarátjának

2015. szeptember 29. 10:50

A Jobbik és Együtt arra mutatott rá, hogy miközben és a NAV-nak nincs elnöke, az egészségügyi államtitkárnak nincs utóda, Rogán Antalnak felállítottak egy minisztériumot.

2015. szeptember 29. 10:50

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt politikusa sajtótájékoztatón kifogásolta, hogy míg a NAV élén hónapok óta nincs felelős vezető, és a távozott egészségügyi államtitkár helyére sem érkezett senki, a kormány arra fektet hangsúlyt, hogy Rogán Antal saját minisztériumot kapjon. Szerinte az oktatásügynek van szüksége önálló tárcára.

A jobbikos Mirkóczki Ádám úgy látja, Andy Vajna vásárolt propagandaminisztériumot jóbarátja számára, „a különböző szolgáltatásokért cserébe”. Döbbenetesnek nevezte, hogy ilyen szintre degradálódott, hogy milyen okból jön létre egy minisztérium.

A Turi-Kovács Béla, a Fidesz országgyűlési képviselője azt gondolja, a „propagandaminiszérium” csak egy szlogen, de nincs benne igazság, viszont azzal egyetért, hogy egészségügyi, illetve oktatási minisztériumra szükség lenne.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. szeptember 29. 15:23
Aki kinevezte és most elküldte őket azt mondja: ez nem a kurvák gondja......
Aerion
2015. szeptember 29. 14:38
De szép is az, amikor a haza és nemzetellenes poszt-szadesz, meg azb előző formáció politikai megmondóemberei által rásütött náci bélyegtől a legitim jobbközép felé mozogni kívánó párt nyilatkozatszinten egyetért!
Morgen
2015. szeptember 29. 11:42
Gazdag celebeknél így megy. Mit is alkotott nálunk Vajna? Timikét legfeljebb.
red label
2015. szeptember 29. 11:38
Jobbikosok beszélnek összevissza, nagyon sajnálom, hogy a jobbik ilyen mélyre süllyedt, hogy bizonyiték nélkül dumál, inkáb a jobboldal összefogásáról kéne csevegni,de az úgy látom a hatalom megragadása fontosabb, mint a normalitás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!