Homokkal töltött gáttal véglegesítené Szlovákia a trianoni határt

2015. szeptember 24. 14:06

Ide nem jön egy menekült sem, ezt garantálom! — így indokolta egy többfunkciós mobil kerítésrendszer megépítésének szükségességét a szlovák-magyar határszakaszon a szlovák belügyminiszter.

2015. szeptember 24. 14:06

Robert Kaliňák szlovák belügyminiszter bejelentette, hogy országa a szlovák-magyar határ legkritikusabb pontjaira egy többfunkciós gátrendszert épít. A szóban forgó határvédelmi rendszer a Hesco Bastion amerikai cég találmánya, egy gyorsan mobilizálható gátrendszer, amit egy konténerből helyeznek a határra, amit homokkal és földdel töltenek fel.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. szeptember 24. 22:28
Ez a valami lövészárok helyett lehet jó, a horda ellen mit sem ér. Csak látványos a lerakása. Egyébként mitől félnek a tótocskák? Egyet sem szállítottunk a közös határhoz, nincs is miért odavinni őket. Inkább jöjjenek járőrözni, javítani a miénket. Ebben az ügyben igazán lehetnénk testvériesek.
Tiszafa
2015. szeptember 24. 21:08
Ez egy mobil gát. Kis patak mellé tökéletes. De nem kerítés. Ezen még a 3 éves cigánygyerek is átmegy.
Zsusztina
2015. szeptember 24. 20:05
Minek ez a hatásvadász cím, hogy véglegesítik a trianoni határt, amikor egy mobil gátról van szó? Ami mobil, az nem lehet végleges. A trianoni határ véglegessége ettől biztosan nem függ.
röviden
2015. szeptember 24. 19:19
Miután ez a technológia a sivatagra lett kifejlesztve, liánszövő gépet is vehettek volna Indonéziából, azzal legalább ilyen jól jártak volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!