Fidesz: Kérjen bocsánatot az osztrák kancellár!

2015. szeptember 12. 15:05

A Fidesz felszólította Werner Faymann osztrák kancellárt, hogy vonja vissza, amiket Orbán Viktorról mondott, és kérjen tőle bocsánatot. A párt szerint, Magyarország ismét egy előre megkomponált európai baloldali támadás áldozata.

2015. szeptember 12. 15:05

A Fidesz szombaton felszólította Werner Faymann osztrák kancellárt, hogy vonja vissza szombaton megjelent éles bírálatait és kérjen bocsánatot az országtól, valamint a kormányfőtől.

Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kormánypárti elnöke szerint Magyarország ismét egy előre megkomponált európai baloldali támadás áldozata, az illegális migránsok melletti kiállás ugyanis egyértelműen belpolitikai, szavazatszerző indokokkal történik. Kiemelte, hogy Magyarország az egyetlen schengeni ország, amely valamennyi menekültügyi kötelezettségét teljesíti, szemben Ausztriával, amely a schengeni szerződést felrúgva másodszor is „hermetikusan lezárta határát”. 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2015. szeptember 12. 18:00
A jövő évi orvosi NOBEL díjat Franz Steinhard grazi elmeorvos kapja "FÜLKEFORRADALOMTÓL A MENEKÜLT FELKELÉSIG, avagy egy háborodott elme sziporkái" című tanulmányáért., amelyet egy meg nem nevezett ápoltjuk története alapján írt.GRATULÁLUNK !!!
brekker
2015. szeptember 12. 15:40
Miért, a XXI. században minden valamirevaló politikus festi magát, és borotválja a hónalját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!