Együtt védené meg a Jobbik a magyar földet az LMP-vel és az MSZP-vel

2015. szeptember 25. 15:56

A Jobbik az Alkotmánybírósághoz fordul annak érdekében, hogy megakadályozzon 380 ezer hektárnyi földértékesítést, mondta el Magyar Zoltán, aki azt hozzátette: beadványukat az MSZP és az LMP is aláírja.

2015. szeptember 25. 15:56

A Jobbik az Alkotmánybírósághoz fordul annak érdekében, hogy ne lehessen állami földeket értékesíteni. Magyar Zoltán, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján jelezte, hogy beadványukat az MSZP és az LMP is aláírja.

A képviselő szóvá tette, hogy a kormány a gazdaszervezetekkel és az emberekkel való egyeztetés nélkül döntött 380 ezer hektárnyi földértékesítésről és arról a parlament szakbizottságaiban sem kívánt tárgyalni.

A jobbikos politikus az eladási szándék mögött azt feltételezte, hogy az új bérlők nem teljesítették szerződéses kötelezettségeiket, így a kormány azzal segítené őket, hogy a bérlet tulajdonná alakul, amihez semmilyen kötelezettség nem tartozik. Leszögezte: pártja minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy visszaszerezze az állami vagyont.

Magyar Zoltán kérdésre azt is elmondta, hogy aláírják az MSZP parlamenti vitanapra vonatkozó kezdeményezését.

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. szeptember 26. 18:40
Hát a magyar (bocs: fideszes) reformok működnek: még több földet fideszes seggnyalók és szolgalelkű tolvaj bérencek kezébe. Ahogy Rákosi elvtárs csinálná.
illesl
2015. szeptember 26. 14:40
kecskére a káposztát
kurbitalis
2015. szeptember 26. 13:22
Miért nem fogadja az oldal a lájkjaimat? Hm? :-)
katus
2015. szeptember 26. 13:12
Magyar Zoltán vs Dr. Fazekas Sándor: "Az állami földek szégyenteles szétosztogatása" https://www.youtube.com/watch?v=-DKeU4DAl_U
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!