Fővárosi taxis: A rendőrség megfenyegette a taxisokat

2015. szeptember 02. 10:57

Egy fővárosi taxis szerint a rendőrség nonszensz módon fenyegeti a személyfuvarozókat a migránsok miatt, a Keleti környékén pedig nem lehet normálisan közlekedni.

2015. szeptember 02. 10:57

A VS.hu egy fővárosi taxisofőrt kérdezett a budapesti menekülthelyzet az iparágra gyakorolt hatásáról. Soós István, a City taxi munkatársa elmondta: attól is tartaniuk kell, ha egy külföldi megpróbál a városon belül taxizni, mert a rendőrség megfenyegette a taxisokat, hogy embercsempészet miatt eljárás indul azok ellen, akiknek az autójában illegális bevándorlót találnak. Soós szerint ez nonszensz, mert ő nem igazoltathatja az utasokat, embercsempészet pedig csak országhatárok között lenne.

Hozzátette: ő sem örülne, ha külföldön azért nem venné fel a taxi, mert a sofőrnek valamilyen retorziótól kell tartania. A férfi arról is beszélt, hogy a Keleti pályaudvar környékén nehéz megállni az utasok kiszállása erejéig is, és a drosztokra sem tudnak mindenhol beállni.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 02. 12:06
Szarfaszú blokádozó bunkofonos tahók.
Szorgos Lajhár
2015. szeptember 02. 11:35
A Budafoki úton kb. a MOL-kútit hozzák el a füstösöket, ahonnan nagyon közel van a BÁH. Feltehetően tartanak az ottani térfigyelő kameráktól. Korábban ugyanannál a MOL-kútnál traffipaxozott a jard, de mostanra eltűntek onnan a fakabátok.
Kanóc
2015. szeptember 02. 11:35
A nénikédet nézd hülyének.
Senior
2015. szeptember 02. 11:29
A Kelti pu.-nál nem egyszerűen veszik fel az átlag magyar utast, mert mindegyik a "migránsra" hajt. Ha nem hiszed, próbáld ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!