Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Tüntettek a menekültek a Keletinél

2015. augusztus 30. 00:25

Papírjaik nincsenek, de nemzetközi vonatokat követelnek, amikkel Németországba mennének, mert úgy tudják, ott szeretik őket.

2015. augusztus 30. 00:25

A NOL videójában bemutatja, hogyan tüntettek szombat este menekültek a Keleti pályaudvar előtt. Alapvetően azt követelik, hogy nemzetközi vonatokkal Németországba utazhassanak, mert úgy tudják, ott szeretik őket. Azt skandálták: „Adjatok vonatot!”, „El akarunk menni!”

A NOL emlékeztet: a menekülteknél sokszor nincsenek úti és személyi azonosító okmányok, amelyek nélkül Magyarországon hivatalosan fel sem szállhatnának nemzetközi vonatra. Azokat, akiket a magyar hatóságok lekapcsolnak, menekülttáborokba küldik. Egy szír férfi ezt úgy éli meg, hogy szerinte Magyarország gátolja őket a továbbjutásban.

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuc-kuc
2015. augusztus 30. 18:41
Aljas, sötét világ ez. Politikai alvilág - fogalmaz a menekültekkel szembeni magyar politikáról Facebook-bejegyezésében Kész Zoltán országgyűlési képviselő. ... tegnap óta menekültek tüntetnek a Keleti pályaudvarnál.. Nem, nem menekültek, hanem utasok. Utasok, akiknek érvényes vonatjegyük van Münchenig. Mégsem utazhatnak. De miért nem? - kérdezi. - Kinek az érdeke, hogy ne menjenek tovább? Miért szállítják le őket a vonatról? Miért provokálják őket, hogy kétségbeesésükben tüntetni kezdjenek? ... erre Orbán Viktor sötét politikája adja meg a választ. Orbán szándékosan tartja itt ezeket a menekülteket, tudatosan provokálja őket. Hogy balhé legyen, amit aztán lehet mutogatni a Fidesz közpénzből fenntartott propagandatévéjében, újságjaiban. És míg a magyar választópolgár ezt látja, a menekültekkel van elfoglalva, addig Orbánék titokban eladják maguknak a nemzeti parkjaink földjeit, Szijjártó beköltözik az új luxusvillájába, mialatt a Quaestor-károsultakat suttyomban kisemmizi, Matolcsy újfent elkölt sok tízmilliárd forintot a mi pénzünkből valami kastély megvásárlására, a közpénzből folytatott óriásplakátos hecckampányról ne is beszéljünk, fogalmaz Kész"
csuka
2015. augusztus 30. 18:09
http://alfahir.hu/az_osszes_migrans_a_nyakunkon_maradhat
Mutimi
2015. augusztus 30. 17:44
Nem jól érted, annál valamivel több. Már akkor is amikor a kaják minőségéről volt szó meg akartam jegyezni neked, hogy sok minden nem jut el hozzád itthonról. Félre ne érts, nem piszkálni vagy kritizálni akarlak, csak szeretném felhívni rá a figyelmed. Mert egyébként jó véleménnyel vagyok rólad és szívesen olvasom az írásaidat, bár tudom, hogy ez nem lényeges.
GV0917
2015. augusztus 30. 16:59
Lemmingek.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!