RTL: Kész a drótkerítés, de nem túl hatékony

2015. augusztus 31. 12:05

Simán átkelnek a migránsok a 1,5 méter magas pengés drótkerítésen, ráadásul számos helyen utak és vasúti sínek keresztezik, számolt be az RTL Klub híradója. Giró-Szász András szerint a végleges kerítés lesz az igazi.

2015. augusztus 31. 12:05

A másfél méter magas pengés drótkerítés ellenére azonban nem érkezik kevesebb menekült, hangzik el az RTL Klub vasárnap esti híradójában. A tévécsatorna riporterei szerint a szerb-magyar határra érkező migránsok viszonylag könnyen átmásznak rajta, és szintén csökkenti a hatékonyságát, hogy több helyen, mint például vasúti sínek vagy közutak mentén fel sem építették a NATO-drótból álló, gyodának nevezett akadályt.

A kormány szerint a határzár a még épülő 3 és fél méter magas kerítéssel, és a most benyújtott törvényi szigorításokkal lesz igazán hatásos, mondta el Giró-Szász András kormányzati kommunikációs államtitkár az RTL Klubnak.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2015. augusztus 31. 17:55
az rtl mint szokta, hazudik a drótkerítés nincs kész! és ez bizony alapvető az ügy szempontjából.
Akitlosz
2015. augusztus 31. 17:45
Azt értem és egyet is értek vele, hogy megkérdezik az ellenzék véleményét is. De miért pont a jelentéktelen Együtt pártot?
Akitlosz
2015. augusztus 31. 17:44
"köztük nők és gyerekek" Ez a duma már egyre inkább idegesít. A felnőtt férfiakat miért nem veszik már lassan emberszámba sem? A kerítés a bevándorlókat ugyan nem állítja meg, de az őzeket igen, sőt meg is öli őket.
csuka
2015. augusztus 31. 16:05
"RTL: Kész a drótkerítés, de nem túl hatékony" --- Nagyon pc. fogalmazás. Magyarul szart sem ér. Ez az eddigi legdrágább FIDESZ kampány-díszlet (A mi adó forintjainkból.). CSAK A FIDESZ ! CSAK A FIDESZ(DSZ)! CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA ! CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!