Kövér: Engem már nem érdekel a Fidesz, csak a gyerekeim sorsa

2015. augusztus 10. 14:11

A házelnök az LMP pártalapítványának nyári egyetemén beszélt arról, hogy felőle akár az LMP és a Jobbik is koalícióra léphet, ha ők képesek egy élhetőbb világot csinálni.

2015. augusztus 10. 14:11

„Engem már nem érdekel a Fidesz, engem már végképp nem érdekel a Fidesz, engem a saját gyerekeimnek a sorsa érdekel... Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim, nekem van három szép, okos felnőtt gyerekem, boldog  vagyok a családomban, és azt szeretném, ha ők is boldogok lehetnének, és urambocsá még megérem az unokáim felnövekedését is... őnekik sokkal rosszabb világ jut, mint ami nekem jutott a kommunisták alatt, de ez most nem politikai kérdés, más okai vannak ennek. De azt szeretném, ha nekik élhető világuk lenne. Tehát az, hogy most LMP vagy a Jobbik, ha ezt meg tudja csinálni, lépjen koalícióra, én az MDF-nek sem voltam ellensége... én az ellenzéke voltam a lelkemben” – mondta el a 444 videója szerint Kövér László az LMP pártalapítványa, az Ököpolisz Alapítvány rendezvény, a III. Ökopolisz Nyári Akadémián, ahol Schiffer Andrással vitatkozott.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2015. augusztus 21. 17:21
https://www.youtube.com/watch?v=gohFAuR8UQk&feature=share
Wazze
2015. augusztus 21. 16:42
"őnekik sokkal rosszabb világ jut, mint ami nekem jutott a kommunisták alatt, de ez most nem politikai kérdés, más okai vannak ennek." Ennek a bolsi disznónak mi van a gerince helyén?! Ezt a taknyot!!! Az hogy a bolsik és besúgók pártja nem érdekli, hát Istenem, a bolsik már csak ilyenek. Egyszercsak belefosik a ventillátorba, oszt jónapot! De hogy egy mocskos komcsi kollaboráns, pártagként így komonistázzon, az már több a soknál! A másik, hogy milyen sors jut a gyerekeidnek, te patkány?! Olyan, amilyet ti csináltok! De sajnos nem csak a te fattyaid fogják itt rontani a levegőt, hanem rendes emberek is! De az ő sorsukat is elintézitek, féreg!
Tikva
2015. augusztus 10. 23:37
A politikus is maradhatott volna ember,de mi megválasztottuk...Nem egy kolesz volt Bibó? Nem magyarul beszéltek egymással? Jól keresel? Akkor hová lépsz hátra a sakktáblán? A gyermekeid jövőjénél talán eszedbe juthatott volna az ingyenes metro mellett más gyermeke is....hja ,hogy az nem a te kutyád kölyke..? de gyermek az is..és tudod miről álmodik? Csak innen el, ebből az országból el......ezt tettétek....ez a határozott véleményem..
tabakur
2015. augusztus 10. 21:43
Nincsenek vállalkozásaid de Szilárd tesód azért hagyott egy jó pár milla adósságot az állambácsinak. Nevetséges most az már érdem egy magyar politikustól,hogy ő nem lopott. Talán ez volna a természetes. Hazudozol Laci mert ha bajod van a párttal akkor el kéne mondani vagy le kéne mondani mert a mostani pozíciódat is ennek a pártnak köszönheted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!