Fidesz: Ha a baloldalon múlik, ma nincs nyugdíj

2015. július 22. 18:13

A Gyurcsány–Bajnai-kormányok veszélybe sodorták a nyugdíjrendszert, ha a baloldalon múlik, akkor ma nyugdíj sincs – nyilatkozta a fideszes Korózs Lajos. A Fidesz szerint ma a nyugdíjak biztonságban vannak.

2015. július 22. 18:13

A Gyurcsány-Bajnai-kormányok veszélybe sodorták a nyugdíjrendszert, ha a baloldalon múlik, akkor ma nyugdíj sincs – reagálta a Fidesz-frakció szerdán Korózs Lajosnak, az Országgyűlés népjóléti bizottsága szocialista alelnökének kijelentéseire.

 
Az MSZP politikusa szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány hibájából nem tudnak a magánnyugdíjpénztárak a nyugdíjkorhatárt elért tagjaiknak járadékot fizetni.
 
A Fidesz-frakció szerint a Gyurcsány-Bajnai-kormányok az emberek nyugdíj-megtakarításait külföldi érdekeltségű magánnyugdíjpénztáraknak adták, amelyek elcsalták az emberek nyugdíjjárulékát.
 
„A szocialisták a nyugdíjrendszert az összeomlás szélére sodorták, minden harmadik forint hiányzott a nyugdíjkasszából, és már csak az IMF-hitelből tudták fizetni a nyugdíjakat” – tették hozzá.
 
A Fidesz szerint ugyanakkor ma a nyugdíjak biztonságban vannak, a nyugdíjrendszer fenntartható és stabil, a kormányváltás óta minden évben legalább inflációkövető nyugdíjemelést hajtottak végre.
 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MérlegElőd
2015. július 23. 19:27
Hazudtunk reggel délben és este. No igen! Volt aki lázadt ez ellen. Akik meg hatalomra jutottak rajta, azok a legorbitálisabb hazudozásokkal tartják fenn az 1 bitesek nívóját. Itt is sok lájkot kapott a legnépszerűbb bukott hazugságok előadói. Miközben most is mi a valóság...? A fidesz a legaljasabb félrevezetéseket követi el. http://www.stop.hu/belfold/fideszes-hazugsag-nyugdij-ugyben/1343678/
gudmen
2015. július 23. 13:20
ezen kár is vitatkozni....netto hazugság, hogy nem lett volna nyugdij... esetleg ha olyan nyugdijakat fizetnek mint görögországban..1000 euro...akkor esetleg elhiszem....de annyira egy europai gazdaság nehezen tud lesullyedni, hogy a 250 euros nyugdijat ne tudja kitermelni..vagy mégis?
Zokni
2015. július 23. 10:13
Ez jó. Lehet, hogy a Mancs szüret rovatába kerül. Egyébként nyilván nem lenne nyugdíj, mert a Gyurcsány és Bajnai egyenként falhoz állították volna az összes nyugdíjast, és személyesen lőtték volna agyon őket. Az erre utaló megvalósíthatósági tanulmányt megtalálták a miniszterelnöki íróasztalban. Ez utóbbi tényt Lázár János személyesen jelenti be egy sajtótájékoztatón. Úgy, hogy közben egy iratcsomót lenget a kezében, amin tisztán látszik majd a címe: "Ciklon gáz, avagy ólomgolyó? a magyar nyugdíjasok leghatékonyabb elpusztításának módja Készítette: 6. Lenin"
csuka
2015. július 23. 09:10
A MINDEN MAGYART érintő, HASZNOSÍTHATÓ állami vagyon elrablásának utolsó akciója indul-az ellenmaffiák minden kapálódzása ellenére. Százezernyi gazdát semmiznek ki a fideszes kegyencek kedvéért http://www.nyomaban.blogger.hu/2015/07/22/a-minden-magyart-erinto-hasznosithato-allami-vagyon-elrablasanak-utolso-akcioja-indul-az-ellenmaffia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!