Csempészeket segítettek – 18 vámost vitt el a TEK az ukrán határról

2015. július 30. 14:49

A NAV Záhonyi Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága állományának tagjai jogtalan előnyökért cserébe segítették a cigarettacsempészeket.

2015. július 30. 14:49

Az ukrán határ mentén zajló cigarettacsempészet támogatásával gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 18 pénzügyőrét és 3 civilt a Központi Nyomozó Főügyészség. A gyanúsítottakat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével fogták el.

A nyomozás adatai szerint a NAV Záhonyi Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága állományába tartozó pénzügyőrök jogtalan előnyért, hivatali kötelességüket megszegve azzal segítették a cigarettacsempészeket, hogy szándékosan nem fedték fel a beléptetett gépkocsikban elrejtett, ukrán eredetű dohányárut.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. július 31. 14:20
Haladás, a cigarettaszőkítésnél már a finánclábakat is keresik, az olajszőkítésnél egy kicsit sűrűbb volt a lábadozás, nem igen volt számonkérés. Soha nem késő! Ilyen az ügynökkérdés, a kommunista bűnök, meg az álságos privatizálás is.
Fakutya Vigyora
2015. július 30. 23:37
Érdekes, itt túlnyomóan komonisták idegeskednek. Beleköpött a levesbe a TEK, eltársak? :D
Himalája
2015. július 30. 19:50
Kár azokért a vámosokért. Sok embernek jobb volt általuk az élete.
választópolgár
2015. július 30. 18:15
Nix ugribugri. Kell az adóbevétel a stadionokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!