Cink: Kirúgják az összes kárpátaljai vámost

2015. július 13. 14:46

Az ukrán miniszerelnök úgy döntött, minden egyes Kárpátalján szolgálatot teljesítő vámost elküldenek, méghozzá azonnali hatállyal. Az átkelőhelyek működőképességét más megyékből átvezényelt dolgozókkal oldják meg. Mindez összefüggésben lehet a hétvégi munkácsi fegyveres összetűzéssel.

2015. július 13. 14:46

Rendfokozattól függetlenül minden vámost leváltanak Kárpátalján – írja a Cink. Mivel a döntés azonnali hatályú, más megyékből küldenek az érintett átkelőkre dolgozókat, hogy fenntartsák azok működőképességét.

Minderről Arszenyij Jacenyuk kormányfő döntött, és egyben utasította a belügyi szerveket, hogy folytassanak vizsgálatot csempészet és egyéb visszaélések ügyében.

A portál emlékeztet: a hétvégi munkácsi lövöldözés hátterében is a határ ellenőrzése, a csempészútvonalak felügyelete állhatott, így ebből szempontból 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2015. július 13. 20:13
Nahát, akkor mégsem az USA áll a lövöldözés mögött?? Hát az meg hogyan lehet?? Akkor aki tegnap erről vizionált itt a Mandin lehet, hogy tévedett??
nick89
2015. július 13. 16:22
A Monori Centerben az ukránoknak külön gyűjtőraktárakat tartanak fenn a kínaiak. Az ide begyűjtött árut aztán kamionok viszik ki Ukrajnába. A magyar vámosok meg nézik az eldübörgő konténerszállító járműveket. Navajon mennyiér nézik?
tyIer durden
2015. július 13. 15:18
Olyan szep, jellegzetes feje van ennek a Jacenyuknak. Le se tagadhatna, hogy a Kozel-Kelet egyetlen demokraciajabol szarmazik.
Akitlosz
2015. július 13. 15:04
Inkább a határt kellene áthelyezni Vereckéhez, így az ukránok összes problémája megoldódna Kárpátaljával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!