444: Már nem Vida Ildikó vezeti a NAV-ot

2015. július 20. 12:03

A 444 információi szerint Vida Ildikó két hónapja benyújtotta felmondását, a két hónapos felmondási idő pedig most hétfőn járt le. A lap szerint az elnöki jogköröket Varga Árpád elnökhelyettes gyakorolja.

2015. július 20. 12:03

A 444 információi szerint Vida Ildikó mától már nem vezeti a NAV-ot. A lap szerint Vida két hónapja maga adta be a felmondását, a két hónapos felmondási idő pedig ma járt le. Az elnöki jogköröket a hírek szerint Varga Árpád elnökhelyettes gyakorolja.

Az adóhatóság vezetőjének távozásáról az elmúlt hetekben többször beszélt Lázár János és Varga Mihály is. Lázár elmondta: a kormány adóeljárási reformot szeretne bevezetni még az idén, az új struktúrában pedig a NAV jelenlegi vezetői nem biztos, hogy részt fognak venni. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pedig lapunknak mondta el, hogy Vida ügyében nem az dönt, hogy a NAV-elnök szoros kapcsolatban áll Simicska Lajossal, hanem az, hogy a szerinte alaptalan kitiltási botrány miatt megrendült a bizalom a NAV-ban.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2015. július 21. 18:29
Egy kommentár februárból: "A gazdasági miniszterség és az Apeh (hívják akárhogy) a Lajosé volt. Az újak belepofáztak. Most te vagy a főnök, vagy a Lajos? Hát ennyi. Ildikó most már össze kell idegroppanjon és utilapu, vagy egy általános mindenható helyettese lesz." Jó sokáig eltököltek vele.
VakzKommondor
2015. július 21. 08:40
ner fordító: Az utolsó simicskának lopó ember is kikerült a focista kormányból. Más mások segítik a nemzet focistáját.
Fakutya Lázár
2015. július 20. 23:51
lapaj [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 20. 16:29 Ildikót a Párt helyezte oda,a Párt mozdítja el onnan...nehéz a nertársak élete Talán a aját lábán álló Ráchelka megsegíti Hiszen rokonyok Mindkettő rejtett erőforrás
Fakutya Lázár
2015. július 20. 23:49
Mark Bolt [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 20. 15:30 @Marv Igen, valószínű hogy Simicska cégeit ezek után a NAV is erőlteljesen vegzálni fogja, ellentétben az új nagypályásokkal. Akkor ezért kötött vádalkut a hatóság Vizoviczkivel Vizoviczki ugyanazt csinálta kicsiben amit orbán nagyban Ráuszította a hatóságokat a konkurenciára
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!