Vona: Visszaköveteljük Bolgár Györgyöt!

2015. június 14. 16:05

Vona szerint Orbán direkt provokálja az EU-t, az „ostoba” plakátkampány csak figyelemelterelés, és a jogalkotást is csak imitálja a Fidesz a bevándorlás kérdésében.

2015. június 14. 16:05

Az N1TV szokásos heti Vona-interjújában a pártelnök azt mondta, szerinte Orbán élvezi, hogy magára tudja haragítani az EU vezetőit, valójában szándékosan provokál, hogy ne a valódi kérdésekről szóljon a politika. 

A Jobbik vezetője szerint a bevándorlási plakátkampány olyan ostoba, hogy csak a figyelemelterelés lehet a célja. „Annyira rossz, hogy már beszélni kell róla” – mondta Vona Gábor, aki szerint a törvényalkotásban is csak imitálja a tetteket Fidesz-kormány, de érdemben nem szabályozzák érdemben a kérdést. Úgy véli, az is ezt bizonyítja, hogy a Jobbik évekkel ezelőtt hiába tüntetett a debreceni menekülttábornál, akkor a Fideszt nem érdekelte a kérdés. 

Vona Gábor úgy sejti, a plakátkampány a Quaestor-botrány elsikálásáról szól. Nem véletlen, hogy – bár korábban egymást vádolták – most az MSZP és a Fidesz is hallgat erről a témáról, miközben olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint egyes politikusok a magánbefektetéseiket is kimentették a csőd előtt. 

Eljött az a történelmi pillanat, hogy visszaköveteljük Bolgár Györgyöt. Nem gondoltuk volna, hogy eljutunk ilyen mélyre” – viccelődött a politikus, miután Pörzse Sándor a Klubrádió egy másik műsorvezetőjét idézte, aki a bevándorlók által elkövetett nemi erőszakokról beszélt meglehetősen megértően. 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2015. június 15. 22:53
Vona Gábor: "Tarol a Jobbik az egyetemisták körében" - Magyarország élőben (2015-06-15) https://www.youtube.com/watch?t=128&v=-tezNZf_77w
néhai Ch.Pilot
2015. június 15. 21:58
"Eljött az a történelmi pillanat, hogy visszaköveteljük Bolgár Györgyöt." Mert összenő, ami összetartozik. Igaz, Huza-Vona Gábor?
hátakkor
2015. június 15. 08:10
A Szaszi-Vona féle megújított Jobbik kilépésének a nyilvánosság felé három fő eleme volt: Balóné - Bánó "zsidózás-csörte" a Pártkeltében. Később ez átment Bethlen-Vona csörtékbe. Az SzDSz az EP választásokon - hattyúdalként - plakátfelületeinek felén már a Jobbikot futtatta, be is jutott Balóné ( nem párttag, meghagyta liberális jogvédő gyökeit), Balczó és Csanád, a Jobbik szemita tagozata. Bencsik és csaja ott bábáskodik a Gárda arculattervezésénél, alapításánál. Amúgy a Szaszi féle fiatalos Jobbik elképzelés lényege az volt, hogy nemzeti radikális, de ne az öreg MIÉP közönségnek szóljon, hanem fiatalos és ne antiszemi legyen.
Mindjárt
2015. június 15. 06:23
Ha plakátozás helyében a Fidesz elfogadná a Jobbik javaslatait akkor lenne előre lépés a bevándorló tömegek visszaszortására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!