Vona: Vissza kell állítani a határőrséget

2015. június 19. 13:22

Vona Gábor szerint az ELTE-n antirasszista tárgy bevezetését szorgalmazó György Péter egy monomániás társadalomtudós, aki mindenhol rasszizmust lát.

2015. június 19. 13:22

Fekete ez a fotel, ez nyilvánvalóan rasszizmusra utal, a fehér ingem pedig a Ku Klux Klán jelenlétét demonstrálja” – összegezte Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, hogy szerinte milyen az ELTE-n antirasszista tárgy bevezetését szorgalmazó György Péter világnézete. Vona elmondta: ő szívesen elmenne vendégelőadónak erre a kurzusra. Vona szerint az sokkolja az egyetem tanárait, hogy népszerű a Jobbik az egyetemisták között. Az Aktív Fiatalok kutatása szerint a Jobbik 35 százalékon, az LMP 25, a Fidesz 21, a baloldali pártok 14 százalékon áll az egyetemisták között.

Vona Gábor szerint a kerítésnek a déli határon elrettentő ereje lehet, de az embercsempészek ezt kijátszhatják. A Jobbik szerint ezért szükség van a határőrség visszaállítására és a menekültbefogadó-állomások zárttá tételére.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 21. 17:05
Az megvan, hogy a jobbikosok annyira ostobak, hogy siman kilepnenek az EU-bol???? Hihetetlen sotetseg kezd terjedni ebben az orszagban hala annak, hogy a gatlastalan maffiozo tolvajbanda fidesz iranyitja a mindenre kiterjedo lopast, az ostoba nep meg bekemenetel vagy benacul.
Nielsen
2015. június 20. 22:28
Mi ez a giccses szar "stúdió"? :D :D Amúgy Gábor ha megnézed a határok menti településeken a rendőri állományt láthatod hogy a népességarány nem indokolna annyit ergo a határőrség nem szűnt meg csak átalakult. De amúgy tényleg vissza lehetne állítani, de akkor szigorítsunk is - bár van is most előterjesztett szigorítás. Részletkérdés hogy külön irányítással működik határőrség + rendőrség, vagy egy szervként. A célok szerintem azonosak és ez jól is van így.
simonszól
2015. június 20. 15:04
Az rasszizmussal vádolók:fehér gyűlölők.Az antirasszizmus titkolt fehér ember ellenesség.A XXI.század a fehér ember alkotta társadalmak felszámolására tett grandiózus kísérlet százada.Aki ezt támogatja:ellenség.
Mindjárt
2015. június 20. 05:19
Nézve a Világpanorámát, megértem azt a félelmet és gyűlöleete amit "magyar" emberek köpködnek egy olyan párt vezetőjére amelyik nem az idegeneknek hanem a magyar embereknek akar megfelelni. Szolgalelküségről beszéltek és arról, hogy a magyarokat gyalázó, magyarokkal semmilyen közösséget nem válaló Kertész Imrének Szent István díjat adott az a Fidesz, az a Fidesz amelyiknek a hívei köpködnek Vonára. Tényleg nem akartok szabad emberek, magyarok lenni saját hazátokban? Tényleg annyira megaláztak titeket, hogy már nem vagytok képesek magyar emberként érezni? Ezeket a "magyaroktól" kérdezem mert azt tudom, hogy a patkányok pontosan tudják mit akarnak. Titeket szolgasorsban, megalázva tartani, hogy a szabad gondolkozástól rettegjetek és gyűlöljétek a saját honfitársaikat akik fel akarják emelni a nemzetet. Sikeresek a patkányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!