Kerítéssel zárta le az MSZP a Fidesz-székházat

2015. június 18. 12:42

Szocialista politikusok zárták le kerítéssel a Fidesz Lendvay utcai székházát a déli határra tervezett kerítésre adott válaszként. A szocialisták szerint a gyűlöletkampányt folytató politikusoknak „rács mögött” lenne a helyük. A párt szerint az igazi gondot a kivándorlás jelenti.

2015. június 18. 12:42

Ideiglenesen kerítéssel zárta le a Fidesz budapesti Lendvay utcai székházát az MSZP több fővárosi politikusa csütörtökön, azt üzenve ezzel, hogy a gyűlöletkampányt folytató politikusoknak „rács mögött” lenne a helyük. Kunhalmi Ágnes, a szocialisták budapesti elnöke, az akciójuk alatt tartott sajtótájékoztatón fogalmazott így, kiemelve, hogy a vesztébe rohan az az ország, amely falat húz határainál és ezzel „gettóba zárja magát”.

Magyarország Szent István óta arra törekszik, hogy a szabadság és a nyitottság határozza meg a világát, és ebben példát kell mutatnia más országoknak is – fejtette ki az ellenzéki képviselő, hozzátéve, a bevándorlás egy álprobléma, amit a Fidesz kreált, az igazi gondot ugyanis a magyarok kivándorlása jelenti. A szocialista politikusok a sajtótájékoztató végén elvitték a magukkal hozott drótkerítést, annak egy kis darabját azonban Kunhalmi Ágnes a Fidesz székházának kerítésére erősítette.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kowecses
2015. június 18. 20:54
A magyar polgárok ellenében nem szabad politizálni, ezt bizonyítják a "történelem szemétdomjára" került pártok, mint SzDSz, MDF es az MSz... Különben a "baloldali " szavazók különösen rasszisták.
Mindjárt
2015. június 18. 20:01
Ami a magyaroknak árt azt a bolsevik patkányok támogatják Ami a magyaroknak használ azt a bolsevik patkányok ellenzik Miért nem takarodnakki hazánkból ezek a magyargyűlölő patkányok?
áfonya
2015. június 18. 17:02
Kerítéssel zárta le az MSZP a Fidesz-székházat,ezzel 2018-ban nem nyernek választást,bukfenc lesz.
Csomorkany
2015. június 18. 16:56
Azért elképesztő, hogy a FIDESZ mennyire ki tudja számítani a baloldalt. És hogy a baloldal mennyire hagyja magát kiszámítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!