Ismét lecsapott Repülős Gizi

2015. június 30. 21:27

A lassan 90 éves kleptomániás asszony nem bír leállni: ezúttal egy Győr-Moson-Sopron megyei falu egyik házából vitt el 70 ezer forintot.

2015. június 30. 21:27

Kónyon csapott le újra repülés Gizi. A 89 éves asszony nem bírt ellenállni a nyitott kapunak, bement egy másik idős asszony házába, és a konyhaszekrényből elvitt 70 ezer forintot, de lekapcsolták.

Repülős Gizi ellen csak Magyarországon már 53 esetben tettek feljelentést hosszú „karrierje” során, legelőször 67 évvel ezelőtt ítélték el. Utoljára márciusban fogták el, akkor egy osztrák településen akciózott. 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 01. 12:19
Gizi néni! Csapjál le minél többször! Ha tőled sokkal nagyobb gazemberek működhetnek a hatalom hallgatólagos jóváhagyásával, akkor te miért ne? De azokat látogasd csak rendszeresen, akik arra szavaztak, hogy a hozzád hasonlók büntetlenül csórelhassonak.
gudmen
2015. július 01. 08:47
"Az ügyészség sem hisz a Nokia-doboz meséjének Miután az egyetlen terhelő vallomást a bíróság előtt visszavonták, az ügyészség is arra jutott, hogy a Hagyó Miklós elleni fő vádpont, a nokiásdobozos kenőpénz elfogadása nem áll meg - derült ki a BKV-per keddi tárgyalásán. Érdekesség, hogy az ügyben csak az után kezdett nyomozni az ügyészség, hogy már vádat emeltek a volt MSZP-s főpolgármester-helyettes ellen." http://www.origo.hu/itthon/201.. szép volt fidesz-maszop-biró-ügyész maffia!
Burmin
2015. július 01. 08:45
Az angol nyelvű sajtóbn Flying Gizi néven fut. Javasolnám nyelvkönyvekben szerepeltetését. Kiváló simple past past continuous mondatokat lehetne alkotni még gapfillre is jó.
Zsinagóga Gyurcsány Orbán
2015. július 01. 00:23
Már vagy 18 minuszt kaptam de ÉRVEKET egyik féreg se tud mondani!!!!!!! "Semmi sem fáj jobban egy (fideszes ) zsidónak mint az IGAZSÁG!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!