Fidesz: Az MSZP csak az illegális bevándorolókat szereti

2015. június 12. 17:21

A szocialisták ma is hátat fordítanak a magyaroknak és nyilvánvalóvá tették, hogy a bevándorlás pártján állnak – közölte a Fidesz.

2015. június 12. 17:21

A Fidesz szerint az MSZP csak az illegális bevándorolókat szereti, a határon túli magyarokat nem. A nagyobbik kormánypárt így értékelte Tóbiás József, MSZP-elnök pénteki nyilatkozatát, amelyben arról beszélt, hogy az Orbán-kormány a kirekesztés és megbélyegzés politikáját választja a nyitott, befogadó és megértő politikával szemben.

A kormánypárt szerint érdekes módon a szocialisták csak a megélhetési bevándorlókkal „nyitottak, befogadóak és megértőek”, az itt élő magyar emberekkel és a külhoni magyarokkal már nem azok. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: 2004-ben, a kettős állampolgárságról szóló szavazáskor nem voltak ennyire „nyitottak, befogadóak és megértőek”. Akkor azzal riogattak, hogy „Ne fizessünk állásunkkal az olcsó határon túli munkavállalók miatt!”, „Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat!”, „Ne fizessünk havi húszezer forintot családunk pénzéből!” – tették hozzá.

A szocialisták ma is hátat fordítanak a magyaroknak. Nyilvánvalóvá tették, hogy a bevándorlás pártján állnak, így nemhogy nem tesznek a magyar munkanélküliség és szegénység ellen, hanem, ha rajtuk múlna, súlyosan növelnék is – zárta állásfoglalását a Fidesz.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. június 13. 15:27
Az MSZP csak az illegális bevándorolókat szereti, magyar népet a kommunisták mindig idegenekkel verték le .Ime az mszp szavazó tábora. http://kepfeltoltes.hu/view/150613/niggerek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
gebasz
2015. június 13. 13:04
Primitív üzenet, primitív kampány primitív közönségnek. Szájer szerint a polgárok nyelvén kell velük beszélni. Ennyibe nézik a híveket. Sajnálom a normálisabb fideszeseket. Nem ezt érdemelnék, nem is csoda hogy otthagyják a pártot és csak a legalja marad meg. Nekik meg pont szinten vannak ezek a megnyilvánulások.
küllő
2015. június 13. 12:24
Csak az idegengyűlöletről szólnak a magyar szabadságmozgalmak, a szabadság szeretetéről nem? Ami szabadságot kiharcolt a magyar, azt nacionalizmusra és antiszemitizmusra tudta használni. Mit ünnepelne Orbán és a katolikus egyház március 15-én? Hogy felkelt ellenük a nép? Kósa Lajos sötét, mint a Hortobágy éjfélkor, követ lehet törni a fejével Süttőn, de osztja az észt az IMF-nek, az Európai Uniónak, százmilliárdos károkat okozva az országnak, és nem számít. Semmi nem számít. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
hátakkor
2015. június 13. 07:06
Permanens megújuló baloldal. Internáci hazaárulók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!