Szijjártó kapcsán is vizsgálódik a NAV

2015. május 08. 08:36

Vadai Ágnes bejelentése nyomán Szijjártó után is vizsgálódik a NAV az RTL Klub szerint. A külügyminiszter nem tud vizsgálatról.

2015. május 08. 08:36

Az RTL Klub szerint Habony Árpád mellett Szijjártó Péter vagyonosodását is vizsgálhatja az adóhatóság. Habonnyal szemben az Együtt, Szijjártóval szemben a DK kezdeményezett vizsgálatot. A DK-t az érdekli, hogy van-e köze Szijjártó házvásárlásának a Quaestor ügyhöz. A külügyminiszter az RTL Klubnak azt mondta: nem tud vizsgálatról.

*

A cikk megjelenése után a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnök-helyettese az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe, amit most teljes egészében közlünk:

„A sajtóban megjelent valótlan állításokkal szemben az igazság az, hogy Szijjártó Péter ellen nem indított vagyonosodási eljárást a NAV. Ha lenne ilyen eljárás, azzal kezdődött volna, hogy Szijjártó Pétert erről levélben értesítik. Értesítés a NAV-tól nem érkezett, így határozottan állítható, hogy ilyen vizsgálat nem indult, nyilvánvalóan azért, mert a NAV nem talált okot a vizsgálat elindítására.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. május 08. 12:19
Azért az szép, hogy a simicskát csak akkor zavarja ha lopnak, ha őt már nem hagyják lopni. ÉLJEN A NER!!!
Tintamin
2015. május 08. 11:38
Azt mondom, Petike, hogy nálad nagyobb seggnyaló droidot a világ nem látott, megérdemled azokat a százmilliókat, amiket a pénzünkből hazaviszel, hisz ennyi jár azért, hogy egész nap szaros a szád.
BőröndÖdön
2015. május 08. 09:48
A velejéig rothadt az egész rendszer...
alex.leopardi
2015. május 08. 09:30
szerintem egy drogteszt a Vadicsajnak is kijárna,elnézve a közéleti tevékenységét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!