Berobbanna a politikába Büki Zoltán pártja

2015. május 26. 13:08

Eredetileg konkrét lánchídi robbantással akarta pártalakítását bejelenteni Büki Zoltán, a hídfoglalásokról és útlezárásokról ismertté vált Demokratikus Magyarországért Civil Társaság vezetője kedd délután. A robbantásra az atv.hu szerint sor is kerülhet – a Szabad Sajtó úton.

2015. május 26. 13:08

Az atv.hu úgy értesült: kedden délután párttá alakul a Büki Zoltán vezette Demokratikus Magyarországért Civil Társaság, amely korábban hídfoglalásokkal és útlezárásokkal vált ismertté.

Bükiék először a Lánchídon akartak konkrét robbantást csinálni a hírveréshez húsz liter benzin, lőpor és egy pirotechnikus segítségével; de az atv.hu úgy tudja, ezt nem engedélyezte a rendőrség. A Szabadsajtó úton azonban zöld utat kaphatott az akció.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. február 06. 09:32
ateve hol van már a tavalyi hó
tothcsaba-XSV
2016. február 06. 08:57
Szemét nemzetáruló mocskos aki-k hajlandóak pár tízezer forintért a nemzetet elárulni, csak hogy ne kelljen dolgozniuk mert nagyon utálják a munkát. Tudják hogy kormányra nem kerűlhetnek de igy a megélhetésűk et biztosítják.Szemét banda.
Szúnyog
2015. május 27. 01:17
Kb. 10 ember hisztije miatt megbénult a forgalom. Ezt tényleg tűrni kell?
balbako_
2015. május 26. 19:16
És a pirománok, terroristák mind rájuk fognak szavazni.... De nagy az Isten állatkertje!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!