Átlátható trafikokat akar a DK

2015. május 07. 11:58

A párt szerint meg kell szüntetni azt az előírást, ami miatt kötelező elsötétíteni a nemzeti dohányboltok kirakatait.

2015. május 07. 11:58

A Demokratikus Koalíció véleménye szerint el kell törölni azt az előírást, amelyik alapján kötelező elsötétíteni a trafikokat – ezt a párt alelnöke mondta csütörtökön az MTI-nek.

Varju László Óbudán tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a közelmúltban egy trafikban megöltek egy fiatal eladólányt. Hozzátette, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. „minden ellenkező állítással szemben” előírja a szervezeti szabályzatában a dohányboltok kötelező elsötétítését, a NAV és a Pénzügyőrség pedig bünteti azokat, akik ennek nem tesznek eleget.

A független képviselő bejelentette: a belügyminisztertől tájékoztatást kér arról, hogy a trafiktörvény életbe lépése óta milyen és mennyi bűncselekmény történt ezekben a boltokban.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. május 07. 15:40
Milyen volt dinkasága, nem tudom már, De azt tudom, hogy böszmék a fertők, Ha dús sírással jő a bárgyú kár S e dinkaságban újra látom őt. Milyen volt lépfenéje, nem tudom már, De ha kinyílnak az egek, A bágyadt búcsuzónál Hazugságaira visszarévedek.
Kala pál
2015. május 07. 14:33
Varnyú! Kilenc hónap eltelt azóta,hogy kikérted a "trafik mutyi" pályázati anyagát és eddig semmi terhelő adat nincs? Erről beszélj!
áfonya
2015. május 07. 14:01
DK fejében van elsötítés fólia nélkül.
áfonya
2015. május 07. 13:58
Dk-s elvtársak a kötelező elsötétíteni a nemzeti dohányboltok kirakatait nagy hazugság .Sehol nincs előírva a fóliázás .Trafikosok fogadtak fel vállalkozókat a fóliázásra. DK-s képviselők tegyék magukat átláthatóvá ,ne bújjanak kreált hazugságaik mögé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!