A Fidesz szerint MSZP-Jobbik koalíció van Tapolcán

2015. május 08. 14:34

A kormánypárt szerint függetlenül attól, hogy az MSZP kizárta soraiból a Jobbik vezette Tapolca alpolgármesteri posztját elfogadó Lévai Józsefet, tetten érhető a Jobbik és az MSZP koalíciója a városban.

2015. május 08. 14:34

A Fidesz megbízott választókerületi elnöke szerint a pénteki alpolgármester-választás után létrejött Tapolcán a Jobbik és az MSZP koalíciója. Fenyvesi Zoltán péntek délután a tapolcai városházán arról beszélt, a két ellenzéki párt közti együttműködés már a 2014 őszi önkormányzati választás előtt és az azóta eltelt időszakban is látható volt.

Úgy fogalmazott: Tapolca városát a Jobbik és az MSZP koalíciója irányítja, „a képviselő-testület egyéni érdekek mentén működik együtt”. Hozzátette, ez a koalíció akkor is tetten érhető és látható, ha a péntek délelőtt alpolgármesterré választott korábbi szocialista városi elnököt, Lévai Józsefet az MSZP kizárta soraiból.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. május 08. 20:31
Cuki! Istenien cuki-muki. Kajmán Óga megkérdezhetné Voncsibét, hgoy ez most hogy? Mi a faszom ? A néppártosodás része?
formaegy
2015. május 08. 18:24
Zuglóban pedig PM-Fidesz. PM!!!!-el !!! Na erre büszke lehet lenni drága Fidesz! A Bajnai féle puccsoló párttal. Aki éppen Orbánt akarta puccsolni. Nem kell itt kárálni Fidesz! Ahol olyan miniszter van a kormányban, hogy nem az ország fontos neki, hanem hogy segítsen haragudni a "bajtársának" van mit szégyenkezni! Óvónéni, megbántották a "bajtársamat", segytek neki haragudni! Óvónéni, Karácsonyra nem haragszok, hiába akarták megpuccsolni a "bajtársamat", mert a "Bajtársam" sem haragszik rá. Szövetséget kötöttünk Zuglóban... ))))))))))))))))))) Komolyan lassan nevetségesebbek, mint a ballib!
drkovax
2015. május 08. 17:31
Pontosan. Mivel nyílt, parlamenti jellegű koalíciót nem köthetnek egymással (külföldi támogatók nem hagynák egyiknek se) marad ez a de facto koalíció, mint Ózdon is. Akár önmegsemmisítés árán is.
thymian
2015. május 08. 17:25
Ez milyen koalíció volt agyament fidesznyikek? A Lisszaboni szerződés megszavazása 2007-ben: Országgyűlés (alkotmány) 2007-12-17 318 Igen 5 Nem 20 Tartózkodás Országgyűlés(ratifikáció) 2007-12-17 325 Igen 5 Nem 14 Tartózkodás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!