Vona Gábor: Rig Lajos tisztességes és becsületes kampányban győzött

2015. április 13. 00:26

A Jobbik elnöke Rig Lajossal és Tapolca jobbikos polgármesterével, Dobó Zoltánnal tartott sajtótájékoztatón a választási győzelmet követően.

2015. április 13. 00:26

Vona Gábor vasárnap a Jobbik tapolcai eredményértékelő sajtótájékoztatóján köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a Veszprém megye 3. egyéni választókerületében az időközi országgyűlési választáson, külön is megköszönve annak a több mint tízezer embernek a támogatását, aki a párt jelöltjére szavazott – számol be videóriportban a veol.hu. Jelöltjük, Rig Lajos Vona szavai szerint „tisztességes, becsületes, igaz magyar ember”, aki tisztességes és becsületes kampánnyal verte meg a Fideszt, megszerezve a Jobbik első egyéni mandátumát a parlamentben.

Rig Lajos elsőként a családja támogatását köszönte meg, mint mondta, „a család a legnagyobb támasz, amit a Jóisten adhat az embernek”, és hálás azért, hogy a felesége végig kiállt mellette az „óriási negatív kampány” alatt. Ezután Vona Gábornak, Dobó Zoltán polgármesternek és Szabó Gábornak, a Jobbik pártigazgatójának is külön köszönetet mondott.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2015. április 13. 12:34
Hiába minden erölködés a fidesz és a "baloldal" részéről, a lavina megindult. Retteghetnek a zsidók, hogy ők nem lesznek kivételezett népcsoport. Csak egy: tavaly 50%-kal emelték a zsidó nyugdíjakat. Miért?
qccqccqcc
2015. április 13. 09:34
Voncsicsi vetkőzz baszd meg Ríg-alánccal, hadd lássuk metszett-e, a Zavrivecz, és milyen a nonfiguratív SS-felirat.
csuka
2015. április 13. 08:02
"nix Orbán Viktor, nix Fidesz".
Laibach
2015. április 13. 07:06
Lázár-Rogán-Habony!!! Csak így tovább!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!