Kövér: Ismét jól kormányzunk, csak a kommunikáció rossz

2015. április 23. 19:57

A jó kormányzás ellenére nincs igazán jól működő kormányzati és pártkommunikáció, mondta a házelnök, a kormánypárt választmányi elnöke csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában. Kövér László hangsúlyozta: nincs törésvonal a Fideszben és a kabinetben.

2015. április 23. 19:57

„Általában a problémák, a hibák ott szoktak bekövetkezni, amikor mindenki a másikra néz, hogy akkor most ezt ki rontotta el, és most szerintem ez a helyzet” - fogalmazott Kövér László, aki a hiba gyökerét abban látja, hogy nincs jól működő struktúrája a kormányzati kommunikációnak, holott annak legalább olyan jelentősége van a következő választás szempontjából, mint a kormányzás minőségének.

A Fidesz ezt egyszer már nem vette tudomásul, aminek következtében 2002-ben annak ellenére vesztett, hogy a többség szerint jól kormányzott, tette hozzá.

„Nincsen néven nevezhető belső törésvonal sem a Fideszben, sem a kormányban” - jelentette ki Kövér László, megjegyezve, „néhány kormányzati tisztségviselő nem szerencsés nyilatkozata” miatt lehet, hogy ezt sokan nem hiszik el. A házelnök szerint az ellenzék gyengesége miatt a média minden korábban figyelemre sem méltatott vitát felnagyít, ezek azonban csak a demokráciában természetes véleménykülönbségek, amelyek alapvetően a költségvetési források minisztériumok között elosztásáról szólnak.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. április 24. 14:35
"..csak.." A legócskább értelmi fogyatékos magyarázkodás. Kádár óta nem szégyelltem magam ennyire kormány helyett.
bb2
2015. április 24. 14:21
Kövér sem mondja magyarul: a Fidesznek rossz a kommunkációja, az magyarul azt jelenti, hogy HÜLYESÉGEKET BESZÉLNEK !
Vén Csataló
2015. április 24. 14:21
Sajnos részigazságok. Fontos részigazságok, de akkor is csak részigazságok. Mert tény, hogy a Fidesz kommunikáció immár stabilan vizesnyolcasok és dilettánsok játszótere. De az, hogy Mészáros Lőrincnek lett 1 milliárd olyan forintja, amit elfelejthetett bevallani, az nem egy kommunikációs probléma. Ezt nem lehet jól kommunikálni. Ahogy az sem, hogy egy pályaudvari hangosbemondó képességeit csillogtató ember Magyarország külügyminisztere, aki 30néhány éves korára 167 millióért vásárolgat házikót magának. Ezt sem lehet jól kommunikálni. Ahogy a Rogán-féle ingatlanügyeket és Lázár sebességmérő-zavaróját illetve Habonyt úgy ahogy van nem lehet jól kommunikálni. Baromian vissza kellene venni az arcból srácok! Ugyanis nem ezért mentek a békemenetes százezrek az utcára!
kukagyerek
2015. április 24. 12:47
"Kövér: Ismét jól kormányzunk, csak a kommunikáció rossz" ......... Vagy is: szarul kormányoztok és egyre kevesebben hisznek nektek. Viszont, egyre többen utálnak titeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!