Véget ért a demonstráció a Szabadság hídon

2015. március 25. 18:25

Véget ért a demonstráció a Szabadság hídon. Büki Zoltán, a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság vezetője a helyszínen azt mondta: be nem jelentett demonstrációjukkal „az alkotmányos rend visszaállításáért” és az Alkotmánybíróság függetlenségéért tüntetnek.

2015. március 25. 18:25

Véget ért a demonstráció a Szabadság hídon, ismét zavartalan a közlekedés – közölte a rendőrség szerdán honlapján.

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: délután 4 órakor 11 személygépkocsi megállt a Szabadság hídon és lezárta az útpálya egy részét. A helyszínen a BRFK és a Készenléti Rendőrség munkatársai segítették a forgalmat.
 
A rendőrök felszólították a 11 gépjármű vezetőjét, hogy hagyják el a hidat. Velük szemben szabálysértési eljárást indít a BRFK - írta a rendőrség.
 
Múlt szerda este a Lánchidat torlaszolták el több autóval demonstrálók. Büki Zoltán, a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság vezetője a helyszínen azt mondta: be nem jelentett demonstrációjukkal „az alkotmányos rend visszaállításáért” és az Alkotmánybíróság függetlenségéért tüntetnek. 
 
Azt akarják elérni, hogy hívják vissza a testületből a „pártkatonákat”, ennek érdekében a következő hónapokban „még rengeteg ilyen” tüntetést fognak szervezni – mondta.
 
Másnap Kocsis Máté, a Fővárosi Önkormányzat önkormányzati és rendészeti tanácsnoka közleményben tudatta, hogy a főváros a Lánchídon tartott szerda esti, be nem jelentett demonstráció miatt feljelentést tesz.
 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. március 26. 08:42
Közterület felügyelőknek miért nem szóltak be hogy nem megengedett helyen parkolnak a tüncizők,,jöjjenek szállítsák el az autókat,,,,legközelebb ezt kell csinálni a hőbörgőknek drága mulatság lenne a tüncizés,mert nem volt engedélyük..
Eltünt
2015. március 26. 08:24
jajjj csak ne szép tiszta rendezett helyet adjanak a tüncizőknek ,mert számítógép dobáló messze köpő versenyt rendeznek ki tud messzebb dobni köpni .Utánuk ami marad az szemétdombbá változik .Ezeknek szeméttelep való ,talán ott nem látszik meg utánuk semmi.
GV0917
2015. március 26. 07:56
Kiváló! Ilyet hajdanán egy alkoholista fodrásztól hallottam! Egy vicinális vonal , a DNYBV kávédarálója elé ugrott egy államfő jelölt! Amerikát megjárt ember lévén nem viselte el a rendszert, mert Amerika a Szabadság hazája- Ezért elhatározta, hogy megállít egy vonatot-tiltakozásul.Azonkívül, hogy megtette, óriási szerencséje volt. A vicinális egy gyalogos sebességével közlekedett, így egy két zúzódással ,megúszta. Csak a lajbizsebben tartott zsebórája tört össze. Ezért be akarta perelni a Vasút Társaságot. Nem sikerült és az óra is oda lett...
Eltünt
2015. március 26. 01:22
A baloldali provokátorok nem bírnak magukkal, újra Budapesten balhéznak. Az elmúlt évek sorozatos törvénytelen és erőszakos akciói után, most éppen a Szabadság hidat zárták le. A lényeg számukra, hogy káoszt okozzanak, az sem érdekli őket, hogy tízezrek estéjét keserítik meg. Sokaknak van elegük az ilyen provokációkból, hiszen senkinek nincs joga ahhoz, hogy mások mindennapjait elrontva próbálja elmondani politikai véleményét. .De hát a politikai véleményüket el se mondják ,kivonulnak akadályozzák a forgalmat ,útonállóskodnak nem demokráciához illően
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!