Valamikor lesz valami a Sorsok Házából

2015. március 06. 09:11

A Zsidó Közösségi Kerekasztal ülése után Heisler András azt mondta: a Sorsok Háza körüli problémákat a kormánynak kell megoldania, és valamikor biztos lesz valami a projektből.

2015. március 06. 09:11

A zsidó közösség támogatása nélkül nem lehet létrehozni a Sorsok Házát – hangsúlyozta Lázár János, hozzátéve: többet fog erről konzultálni az érintettekkel, hiszen mindenkinek az érdeke, hogy ne botrány vegye körül a holokauszt gyermekáldozatainak budapesti emlékhelyét.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2015. március 06. 16:00
Semmi szükség egy újabb különálló intézményre. A Holokauszt emlékközpontban alakítsanak ki egy külön szobát erre a célra.Természetesen mindenféle plussz költségek nélkül.Zsidó belviszályt ne a magyar adófizetők pénzén folytassanak. Tavaly volt száz éves évfordulója a világháború kitörésének. A Sorsok Házára szánt milliókat egy az első világháború hőseit és áldozatait bemutató intézmény kialakítására kell fordítani. Lázár, ezzel foglalkozz, nem Izraelben, hanem Magyarországon vagy kormánytag.....
SoukySanjay
2015. március 06. 15:23
Nem kellene ezt a pénz inkább a szegények életkörülményeinek javítására fordítani?Vagy,mondjuk mentőautókat vásárolni belőle?Van már mindenféle emlékmű,nem biztos,hogy kellene még egy.Talán egy kicsit még az érintettek ázsiója is nőne.
ciseaux
2015. március 06. 12:37
"...Heisler András azt mondta: a Sorsok Háza körüli problémákat a kormánynak kell megoldania, és valamikor biztos lesz valami a projektből." Szóval, a Heisler átadta a kormánynak a probléma megoldását. Vége a vitának! Mazel Tov! Jövő héten kész a terv, rá a pecsét, a probléma elintézve. Ha meg ezek után, valamelyik zsidónak nem tetszik a probléma megoldása, majd elmehet a kész "Sorsok Háza" elé tüntetni. Ennyi! Kérem a következőt!
Fakutya Vigyora
2015. március 06. 11:24
Ezt most nem értem. 2012. november 25. 16:46 Biológiai csoda: a félmillió holokauszt-túlélő átlagéletkora 102 év! Mint arról a hírportálunk beszámolt, jelenleg 500 ezer holokauszt-túlélő van még közöttünk, akiknek fele a szegénységi küszöb közelében tengeti nyomorúságos életét. kurucinfo Itt négyezerötszázről van szó. http://mult-kor.hu/20080807_12_millio_eurot_kapnak_a_magyar_holokauszt_tulelok Azóta eltelt néhány év. Van egyáltalán holokauszt túlélő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!