Több mint tíz év után távozik a Hír TV-től Rákóczi Péter

2015. március 17. 11:01

A Válasz.hu értesülései szerint távozik a Hír TV-től Rákóczi Péter, az adó egyik alapembere, ugyanakkor a lépésnek nincs köze a közelmúlt Hír TV-s, Magyar Nemzetes felmondásaihoz. Viszont a fideszes bojkott tényleg szinte ellehetetleníti a munkát a hírműsorok készítésében a portál információi szerint.

2015. március 17. 11:01

Távozik a Hír Tv-től a hírmagazinok és háttérműsorok főszerkesztője, Rákóczi Péter – tudta meg a Válasz.hu. Rákóczi 2003 óta volt a televízió munkatársa.

 
Rákóczi Péter a Hír Tv „alapembere” volt; a nézők híradós riporterként és a Célpont arcaként is ismerhették. Munkáját több díjjal is elismerték az elmúlt tíz évben. A csatornához közel álló informátorunk szerint Rákóczi felmondásának nincs közvetlen köze a Nemzet-menedzsment február 6-i távozásához. Más forrásból úgy értesültünk, hogy igaz a Hír Tv fideszes bojkottjáról szóló hétfői pletyka, ami csaknem lehetetlenné teszi hírmagazinok készítését.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2015. március 19. 17:13
1. Világos , hogy MINDEN újságíró függ a munkaadótól / tulajdonképpen mindannyian feltételek között dolgozunk , nem csak a média ilyen természetű / . 2. Ugyanakkor , egy teljes világnézeti hátraarcot jó lelkiismerettel nem lehet végrehajtani . 3. Rákóczi Péter kiváló újságíró , nyelveken beszél , hamar el fog tudni helyezkedni . 4.Sok sikert kívánok neki : remélem , hamarosan ismét képernyőn láthatjuk .
bini
2015. március 19. 17:13
Marácziról se feledkez meg aki szintén egy nagy tudású müvelt tájékozott fiatalember. Szerintem az egy hónap hat hetet ki kell várni. Nem véletlen dobták be a dezinformációt a bojkottal, mert valószinü, hogy inkább személyi problémák vannak és a müsorkészités vált szinte lehetettlené a munkatársak távozása miatt akik lehet hogy a háttér technikai személyzetet is érinti amiről hallgatnak. Nem Tudom mit gondolt Simicska mikor elinditotta személyes sértödöttségéből a bosszuhadjáratát Orbán Viktor ellen. Nem mérte fel, hogy a saját kis magánakciója esetleg emberek tucatjainak a sorsát, karrierjét megélhetését veszélyezteti, nem beszélve a morális és erkölcsi következményekről. Szélesnek igaza volt, mikor azt mondta, hogy Simicska nem tudja megnyerni ezt a háborut sem emberileg sem erkölcsileg, mivel Simicska egy tökés üzletember és Orbán meg politikus és mindig az volt. Itt mutatkozik meg az, hogy a politika természete más mint a gazdasági szereplöké. Az egyik a társadalom érdekeit nézve használja a gazdaságot, mig a gazdasági szereplők íránytüje a haszon és profit, s nem foglalkozik azzal, hogy céljai elérése érdekében kiken gázol át. Azok a gazdasági szereplők tudnak sikeresek lenni akik kiegyeznek a politikával és közösen teremtik meg mindkét fél érdekeinek megfelelő legjobb kompromiszumot. Simicska saját egyéni érdekei érdekét a csoport vagyis a társadalom érdeke elé akarta helyezni és ezért háborut inditott a politika(ME Orbán) ellen aki megtestesiti a közjót és társadalmi érdekeit.
puceráj
2015. március 18. 06:08
Én ebben bízom különben,hogy a hír tv-től kilépett újságírók együtt létrehoznak egy új, közép-jobbos formációt.Drukkolok nekik ezért!!!
puceráj
2015. március 18. 06:08
Nagyon sajnálom! Kár,hogy felbomlik egy jó média műhely!!! Mi marad helyette? Olga és bandája az atv-ben?? Tényleg kár értük,de ha Simicska ezt akarta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!