Tapolcai időközi: lejárató kiadványok miatt tettek feljelentést a pártok

2015. március 30. 18:21

Az MSZP után a Fidesz is feljelentést tett ismeretlen tettes ellen egy lejárató kampánykiadvány miatt.

2015. március 30. 18:21

A Fidesz büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a Tapolcán és környékén terjesztett lejárató kiadványok ügyében – közölte a párt hétfőn az MTI-vel.  A közleményben hangsúlyozzák: a Fidesz fontosnak tartja a választókerület jövőjét érintő, tényeken alapuló vitát, de az ellenzéki pártok által korábban is alkalmazott rágalom- és hazugságkampányt elutasítja. „Sajnálatosnak tartjuk, hogy az ellenzéki erők nem hagyták maguk mögött Ron Werber és a hamisított videók korszakát” – fogalmaznak a közleményben.

Korábban az MSZP azt közölte, hogy büntetőfeljelentést tesz a tapolcai választókerületben terjesztett, a jelöltjüket lejárató kiadvány miatt. Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese hétfői ajkai sajtótájékoztatóján azt mondta: Pad Ferencet, a tapolcai időközi országgyűlési választáson a baloldali ellenzék támogatásával induló képviselőjelöltet „demokráciában nem szokásos módon” névtelen kiadványban támadják, „mely mögött minden jel szerint a Fidesz áll”. Ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést rágalmazás és becsületsértés miatt.

Veszprém megye 3. számú választókerületében azért kell időközi országgyűlési választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A választás április 12-én lesz.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. március 30. 23:54
Feljelentgetéssel nem lehet választást nyerni...:( Inkább normálisan kellene politizálni, nem úgy, mint kb. tavaly ősz óta... Mondjuk lehetne azzal kezdeni, hogy visszavonjuk a vasárnapi zárva tartást, mert látjuk, hogy az emberek többsége ezt nem akarja, és nem akarunk ellenükben kormányozni...
rajgy
2015. március 30. 23:04
Vass Albert: ADJÁTOK VISSZA... A 2/3-os TÖBBSÉGEMET!!
=nessuno=
2015. március 30. 22:22
Fidesz bukta.
formaegy
2015. március 30. 20:26
Hangosan elnevettem magam))) Mszp - jelentget Fidesz - jelentget Ovónéni meghúzták a hajam)))) Miközben éppen úgy ráncigálják a másikét! Ők lennének felnőtt emberek? Ők lennének képviselőnek való emberek? Ők akarnak embereket képviselni? Ők akarnak törvényeket hozni? Őket hívják megélhetési politikus piócáknak! Az sem volt semmi, amikor a CÖF megérkezett a nyitott cabrioval - na ők az igazi képviselői a keményen dolgozó kisembereknek!)))) Az az igazi "lenézlek benneteket rongyos koldusok" pöffeszkedő megjelenés. Komolyan gondolja egy ember is, hogy ilyenekre van szüksége az országnak? Gyalázat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!