Orbán Viktor fogadta Colleen Bellt

2015. március 17. 16:03

Orbán Viktor miniszterelnök kedd délután az Országházban fogadta az Egyesült Államok budapesti nagykövetét – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel. A megbeszélésen Szijjártó Péter is részt vett.

2015. március 17. 16:03

Orbán Viktor miniszterelnök kedd délután az Országházban fogadta az Egyesült Államok budapesti nagykövetét – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel. A kormányfő és Colleen Bell egyórás megbeszélésén Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett.

A felek a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséről és az Európa előtt álló kihívásokról tárgyaltak, de szóba került az ukrajnai konfliktus is. A megbeszélésen fontos téma volt Magyarország energiabiztonsági helyzete – tette hozzá a sajtófőnök. 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. március 18. 07:56
Ttip nem volt téma? Most olvastam, hogy Romániában egy palagáz kitermelő cég beperelte azokat a tulajokat, akik nem engedtek a saját földjükön próbafúrást végezni!!!
írmag
2015. március 17. 20:39
Még mielőtt a hölgy Goodfriend nyomdokaiba nem lép, és apró diplomáciai hazugságok mellett nem támad ránk ilyenekkel: „nem vagyunk a levél birtokában” kedvesen tájékoztatni kell a hölgyet: A Halotti beszéd a legkorábbi, összefüggő magyar nyelvemlékünk. A nyelvi adatai szerint a 12. század közepén írták le, és jelenleg is olvasható. Az akkori - az indiánok által lakott Amerika – Európából - ismeretlen volt, majd jóval később - egy nagyobb bevándorlást is követően - szerveződött állammá. Nekünk, Magyarországnak meg, azóta megőrzött irataink vannak. Valamit mi tudunk, talán jobban kellene ránk figyelni néhány ügyben. Az említett irat “legeredetije” jelenleg az Országos Széchényi Könyvtár Kézirattárában van. A könyvtár meghívására – talán egy csoportos látogatás elgondolkodtathatná a követség alkalmazottjait - velük együtt a nagykövet asszonyt is - rólunk. A kézcsók nem hátrány, de ha zavarja a hölgyet, szóljon. (A hatvanas években, egy kétezer fős vállalat igazgatóját, egyedüliként a cégnél mindig úrnak szólítottam, többek megdöbbent többszöri szóvátétele mellett. A válaszom minden esetben ez volt: ha zavarja, hogy úrnak szólítom, majd szól és többet nem teszem. Ki is léptem tizenév múlva, nem szólt. Jól szórakoztam.) Tehetjük közösen is, magunkért.
hátakkor
2015. március 17. 20:03
A rossz rendőr jóbarátnak családi gondjai akadtak, jött egy "jó" rendőr, aki cigarettával kínálja az összevert gyanúsítottat..
puszika
2015. március 17. 19:33
"Ülő Bika"-nak titulálod magad,és még te beszélsz geciről? Ülve bikát még nem láttam. Cirkuszban kéne mutogatni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!