Még mindig nem tudni, van-e diplomata útlevele Habonynak

2015. március 18. 10:09

Szél Bernadett azért indított pert, hogy megtudja, van-e diplomata útlevele Habony Árpádnak, Vida Ildikónak, Heim Péternek és Giró-Szász Andrásnak. Egyelőre nincs ítélet.

2015. március 18. 10:09

Azért húzódik tovább az adatigénylési per, mert a Külügyminisztérium az utolsó pillanatban ellenkérelmet nyújtott be, így mégse hirdettek ítéletet kedden. Szél Bernadett szerint a külügy időhúzásra játszik.

Szijjártó Péter korábban azt nyilatkozta, hogy Habony Árpádnak nincs diplomata útlevele, tehát Szél szerint az ő vonatkozásában nem is lenne miért titkolóznia a külügynek. Szél azt mondta: Habony olyan urizáló módon él, hogy egy átlagembertől már rég megkérdezte volna a NAV, hogy honnan van ennyi pénze.

Kiss Szilárd ügyében azt mondta: az ember alapvető igazságérzetét bántja, hogy nem lehet tudni, mi volt az ő pozíciója, ráadásul mikor Szél a parlamentben erről érdeklődött, akkor az FM államtitkára válasz helyett arról beszélt, hogy „mennyit nőtt az export, amíg ez a szélhámos ott garázdálkodott közpénzen a minisztériumban”.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. március 19. 10:26
Bernadett! Miért nem kérdezted meg inkább őket? Hülyeséggel terhelni a bíróságot, nem menő. Ugyan fogalmam nincs melyik minoritás tagja vagy de rátok biztos nem szavazok.
GV0917
2015. március 19. 08:31
Ach! Oh!Megőrjít engem ez a kavar-zavar!Nap -mint nap új ingerek, melybe beleremegnek a zsigerek...! Tiszta rezgő idegcsomó vagyok, még a szék is berezonál, ha ráülök! Ki ez, ki amaz ,s mit csinál? bennem munkál a kíváncsiság, lassan rám ragad a kancsiság, mert minden neszre félre pislogok! Egek ura!Miért nem vagyok mindentudó? Szörnyű ezen állapotom!Szeretnék még NŐ lenni, nem maszkos, főként pre-klimaxos tudákos szüfrazsett! Csak az vigasztal, az ambícióm végtelen, Nő vagyok még, bár védtelen!Szövegeimből a hadarásom miatt egy hiányzik csak az ÉRTELEM!
balbako_
2015. március 19. 06:08
Miután az ország ügyei egyre jobban haladnak marad a cipő-, aktatáska-, fuszeklifigyelő brigád mint politikai szarkavarás eszköze. Szánalmas, ez a frusztrált hisztérika különösen.
kitiltott
2015. március 18. 23:22
Had kérdezzem meg a tisztelt ellenzéket a Magyar Kormány cseszegetése helyett mikor teszi fel a kérdést az Európai Unio illetékeseinek ,hogy, hogy a pihébe romolhatott az Euro a dollárhoz képest egy év alatt 30% ot? szerintem sokkal több embert érdekelne mint Habony Árpád útlevele már csak azért mert ez a nép bőrére megy a szar amit kevernek meg érdekel egy törpe kissebséget akit ezenkívül semmi más sem érdekel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!