Pálinka mellett oktatná a jobbikosokat Köves Slomó

2015. február 13. 10:33

A Jobbik cigányozó és zsidózó politikusát, de akár az egész Jobbik-frakciót is meghívná egy kóser pálinkára Köves Slomó rabbi; mint mondta, „pedagógiai célzattal”.

2015. február 13. 10:33

A rasszizmus Köves szerint ismerethiányon alapszik. Mint mondta: a Jobbik egymillió szavazója biztosan nem mint cigány- vagy zsidóellenes. Szerinte a párt kihasználja az ő ismerethiányukat.

Köves Slomó elmondta: vannak már pedagógiai sikerei. Riporteri kérdésre hozzátette: nem csak Szegedi Csanádra gondol, hanem például a szigetes projektjükre. A sátrukban 10 forintért lehet a rabbitól tanácsot kérni: általában a kérdezők kilencven százaléka antiszemita. Tapasztalatai alapján Köves azt mondta: senki nem születik antiszemitának, az vezeti őket rá, hogy mások kihasználják az ismerethiányukat.

A rabbi azt mondta: ő nem vitatkozni akar a jobbikosokkal. Itt nem két ellenvélemény van, hanem vannak tények, amiket a jobbikosok nem ismernek – szögezte le Köves Slomó. Ő egyébként az egész Jobbik-frakciónak szívesen tartana továbbképzést.

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. február 14. 21:40
Leleplező fotó: http://kepfeltoltes.hu/150214/k_ves_www.kepfeltoltes.hu_.png
Kanóc
2015. február 14. 11:58
Slomót bölcsebbnek gondoltam. :) Nem tudom, milyen kimenetelre számít - ha egyáltalán lesz valami az egészből -, ha már eleve olyan helyre pozicionálja magát, ami önmagában irritatív.
Akitlosz
2015. február 14. 01:17
Na meg még cukornádból is csinálnak szeszt sok felé, azt hívják rumnak.
választópolgár
2015. február 14. 00:39
Már hozzá is látott a példamutatáshoz: http://kepfeltoltes.hu/150214/k_ves1_www.kepfeltoltes.hu_.png
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!