Illés: Orbán ne legyen pártelnök

2015. február 24. 12:28

Illés Zoltán volt államtitkár szerint a jelenlegi kormányzati irány a szavazóbázis passzivitásához és a veszprémihez hasonló kudarcokhoz vezet.

2015. február 24. 12:28

A második Orbán-kormány környezetvédelmi államtitkára szerint több okból sem biztos, hogy a Paks II. beruházás meg fog valósulni. Mivel Európában áramtúltermelés van, és az energia nagyon olcsó, úgy látja, hogy valójában a magánérdekek motiválják a projektet, az nem energiapolitikai kérdés. Korábban nem erre szövetkezett a párt, ezzel a politikával meg lehet bukni – jelentette ki a fideszes politikus. 

Arról is beszélt az ATV műsorában, hogy megújult politikára van szükség a Fideszen belül, a miniszterelnöki és a pártelnöki pozíció kettéválasztásával, mert a jelenlegi irány a szavazóbázis passzivitásához és a veszprémihez hasonló kudarcokhoz vezet.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. február 25. 09:53
"...Mivel Európában áramtúltermelés van, és az energia nagyon olcsó, ..." Igaz, nem kell termelni, vegyük meg tőlük. De! Túltermelés van még sok mindenből, olcsóbb is, azokat sem itthon kell megtermelni, azt is tőlük vegyük meg. Ergo: Itthon semmit sem kell termelni, mindent meg lehet venni a külföldiektől! Na, de miből? Nem értem, mit keres ez a takony-gerincű ember" a Fidesz-ben? Miért nem zavarják el oda, ahová való. Az atv-ben jó helye van,ott csupa ilyen "szakértő" mondhatja el a tutit, egy feltétellel, ha szidja a kormányt.
qccqccqcc
2015. február 25. 08:23
Na, még egy sértett hisztis áruló, aki az ATV kedvence lesz hamarosan, ha bele kell rúgni abba a közegbe, ahonnan kiesett.
Mindjárt
2015. február 25. 03:10
Illés Zolit az MSZP elnökének! A fenét, Illés Zolit az egész bolsevik bagázs elnökének, az MSZP, DK és PM elnökének! Kész után már bárki lehet a bolsevik bagázs elnöke :)
Fakutya Vigyora
2015. február 24. 22:30
"szavazóbázis passzivitásához " Vörösiszappal nyakonöntve, naná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!