Ha nincs kétharmad, nem működik a Belügyminisztérium?

2015. február 09. 19:26

Veszprémben kampányolt a fideszes képviselőjelölt Némedi Lajos mellett Pintér Sándor belügyminiszter, aki az általa tartott lakossági fórumon arról beszélt: mivel a Belügyminisztérium működése kétharmados törvényekre épül, ezért fontos, hogy megmaradjon a kétharmad a parlamentben.

2015. február 09. 19:26

A Belügyminisztérium (BM) működése kétharmados törvényekre épül, ezért fontos, hogy a képviselők kétharmados többsége megmaradjon a parlamentben – jelentette ki a belügyminiszter hétfőn egy veszprémi lakossági fórumon. Pintér Sándor – aki Némedi Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje meghívására érkezett Veszprémbe – a BM-ben folyó munkát mutatta be, érzékeltetve az előrelépést az egyes területeken.

A miniszter szólt az önkormányzati adósságállomány átvállalásáról – kiemelve, hogy a Veszprém környéki települések 200 millió forinthoz jutottak így –, valamint a Terrorelhárítási Központ, a büntetés-végrehajtás, a vízügy és a rendőrség tevékenységéről.

Némedi Lajos képviselőjelölt úgy fogalmazott, hogy számára a választópolgárok érdekeinek a képviselete a legfontosabb, és folytatni szeretné azt a munkát, amelyet Navracsics Tibor, a körzet korábbi országgyűlési képviselője megkezdett.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fletonovics
2015. február 10. 07:49
Bízom abban, hogy a veszprémiek legalább azt képesek eldönteni, hogy nekik, mi a jó!:)
chack
2015. február 09. 23:28
Ha nincs meg a kétharmad, biztosan nem működik a Belügyminisztérium. Most megvan a kétharmad, mégse működik. Leesett vagy 20 ceti hó, és még egy SMS-t se kaptam, hogy maradjak az autómban.
Mich
2015. február 09. 20:26
Pintér/MTI: "A Belügyminisztérium (BM) működése kétharmados törvényekre épül, ezért fontos, hogy a képviselők kétharmados többsége megmaradjon a parlamentben" Ez világos, magyar mondat, miért kell ezt egy zagyva Mandiner-nyelvre lefordítani...?! Inkább Kész elvtárs fröcsögését értelmezné a Mandi...
Laurence Szilard
2015. február 09. 19:53
Teszem azt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!