Felmondott a Célpont stábja

2015. február 25. 09:59

A Hír TV oknyomozó műsorának stábja szánkóval a kézben üzent Simicskának: szerintük „Orbán nem geci”, ezért felmondanak.

2015. február 25. 09:59

Köszönjük Szikszai Péternek, eddig bírtuk. Szerintünk Orbán nem geci” – ezekkel a Simicska Lajos kirohanásaira emlékeztető szavakkal mondott fel egy videóüzenetben a Hír TV oknyomozó műsorának stábja. A Célpont tíz éve indult a Hír TV-n, most a pár héttel ezelőtt kiéleződött Orbán-Simicska csörte következtében mondtak fel.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 11. 23:33
Mindezt azért, mert simliskát kihagyták a gáz üzletből, így milliárdosból nem tud csitriliárdos lenni.
na még ez is
2015. április 10. 09:30
az arany nyelvcsapás-díjas célpont, ahol a fideszes mutyi ismeretlen fogalom. istenem, a szervilis barmoktól ments meg...
kohntalan
2015. április 07. 22:41
A HírTv terrorbrigádja. Valamikor majd nekik is felelniük kell a több ízben elkövetett rágalmazásért, becsületsértésért, zaklatásért, az újságírói etika semmibe vételéért.
MOPO3OB
2015. március 16. 14:17
Ebben nincs igazad. Hírtv kábelszolgáltatóhoz, sat tányérhoz, vagy internetkapcsolathoz kötve nézhető csak. Digitális földi sugárzásban csak kódkártyával nézhető, ilyen mobileszközökhöz nem létezik. A kódolatlanul sugárzott M1 viszont nézhető akár autóból, sőt mobilról bárhonnan, útközben vonaton, még internetkapcsolat sem kell hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!