A Fidesz szerint komolytalan Szelényi felvetése

2015. február 04. 15:30

Furcsa indokkal utasítja vissza Szelényi Zsuzsanna kezdeményezését a letelepedési kötvényről szóló vitanapról a Fidesz: a párt szerint azért komolytalan az Együtt politikusának felvetése, mert korábban nem tartotta fontosnak, hogy elmondja a véleményét a kérdésben.

2015. február 04. 15:30

A Fidesz teljesen komolytalannak tartja Szelényi Zsuzsanna független képviselő kezdeményezését a letelepedési kötvénnyel kapcsolatos parlamenti vitanapról. A nagyobbik kormánypárt ezt azután tudatta az MTI-vel, hogy Szelényi Zsuzsanna, az Együtt – A Korszakváltók Pártja politikusa szerdán sajtótájékoztatón közölte: parlamenti vitanapon tisztázná a letelepedési kötvények árusítása körül felmerült kérdéseket. 

A Fidesz szerint mivel Szelényi Zsuzsanna a letelepedési kötvényprogramról szóló törvény módosításának tavaly november-decemberi tárgyalásakor a vitában egyszer sem szólalt fel, nem tartotta fontosnak, hogy a kérdésben elmondja véleményét, felvetése komolytalan.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2015. február 04. 19:25
Szánalmas a fidesz "érvrendszere".
Vadjoe
2015. február 04. 18:06
Ez ostobaság. Vagy inkább hatalmi arrogancia. Nekem sem szívem csücske sem az Együtt, sem barátai, de ez a felvetés teljesen jogos.
Fakutya Vigyora
2015. február 04. 16:36
Bankárné naccsasszony mivel töltötte az utóbbi negyedszázadot?
liberálzöld.
2015. február 04. 16:35
Ha már így Fideszkedünk, akkor megkérdezhetnénk szerényen, hogy mi a fenét ugat bele az ország dolgába Orbán, amikor volt olyan 4 év, hogy be sem ment a parlamentebe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!