Visszahívták Schwezoff Dávidot

2015. január 15. 20:51

A Budapesti Zsidó Hitközség alkalmatlannak minősítette eddigi ügyvezető igazgatóját és visszahívta tisztségéből. Az indok: előzetes egyeztetés nélkül hozott döntéseket a BZSH egész működését befolyásoló gazdasági ügyekben.

2015. január 15. 20:51

A Budapesti Zsidó Hitközség csütörtöki rendkívüli közgyűlése visszahívta tisztségéből Schwezoff Dávidot, a BZSH ügyvezető igazgatóját. Az 57 szavazó közül 38-an voksoltak Schwezoff visszahívására, 18-an nem támogatták a javaslatot, egy érvénytelen szavazat volt. Schwezoff Dávidot, akit tavaly júliusban választottak meg a BZSH ügyvezető igazgatójává, a közgyűlés alkalmatlannak minősítette a poszt betöltésére, többek között azért, mert előzetes egyeztetés nélkül hozott döntéseket a BZSH egész működését befolyásoló gazdasági ügyekben.

A múlt héten Schwezoff Dávid közleményben tudatta, hogy jogszerűtlennek tartja a közgyűlés összehívását, a BZSH jogi főosztálya pedig állásfoglalásban azt rögzítette, hogy a közgyűlés összehívása érvénytelen. Schwezoff Dávid néhány nappal ezelőtt jövő csütörtökre hívott össze rendkívüli közgyűlést.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bang Jensen
2015. január 16. 10:20
Ez az, csak így tovább: szemita szemit a szemita vájja ki.
BőröndÖdön
2015. január 16. 08:42
A fürtomi bezzeg megúszta a 4 milliárdos beléptető-rendszerét...
Gombóc XVI. Artúr
2015. január 15. 21:06
A pénz az pénz...
komondor
2015. január 15. 20:53
Telefonon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!