Orbán Viktor menjen el, vagy menesszék

2015. január 26. 18:46

A Demokratikus Kerekasztal első rendezvényén a hvg.hu-nak Ferge Zsuzsa a beszélgetés elindításának szükségességéről, Papp Réka Kinga pedig a személyes jelenlétükkel a legszebb célt is tönkretevő méltatlan emberekről beszélt.

2015. január 26. 18:46

A Demokratikus Kerekasztal első rendezvényén járt a hvg.hu stábja, ahol a DEKA alapítóit kérdezték arról, hogy tulajdonképpen mi is ez az egész. „Már nagyon sokat tanultunk abból, hogy egyedül nem lehet. Mi nem egy szervezet vagyunk, mi nem akarunk semmilyen módon megalakulni. Mi azt szeretnénk, ha elkezdődne a beszélgetés az országról” — mondta a lapnak Ferge Zsuzsa szegénységkutató, a kezdeményezés egyik alapítója.

A rendezvényen szintén felszólaló Papp Réka Kinga szerint a DEKÁ-t létrehozó emberek ahhoz értenek a legjobban, amit most csinálnak: grémiumképzés és összefogósdi. Az aktivista-újságíró szerint minden jó kezdeményezést el lehet rontani azzal, ha méltatlan emberekkel szövetkeznek a cél érdekében: ilyen például az MSZP-s Lendvai Ildikó vagy Kovács László.

Lovas Zoltán újságíró szerint a DEKA alapállása, hogy az Orbán-rendszert meg kell szüntetni és ehhez az kell, hogy Orbán lemondjon. Vagy menesszék.

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2015. január 27. 13:51
Először is Lovaska! A Jobbikot érjétek be, mert a "jelenlegi hatalomnak" a második erővel van csak tárgyalni valója, ez pedig a Jobbik. Nektek (baloldal összefogás) összesen volt egymillió szavazatotok ezzel az ország 10%-át képviselitek csak.
fradi44
2015. január 27. 13:27
Ez a papp rusnya kinga nem leszbi ???
tango47
2015. január 27. 12:24
Ez a Lovas nevű nem a múlt hónapban emigrált? Vagy már visszajött?
qccqccqcc
2015. január 27. 10:38
Lószart, mama... Menjetek ti. A sóhajtós, redvás, büdös picsába. Most!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!